ODPOWIEDZ
  • 3120 / 1073 / 0
jeśli chodzi o sklepowe, to zwykle te z niższej półki - PS czy Rothmansy. niekiedy zdarzają się ruskie, dawniej sporo kręciłem sam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 141 / 36 / 0
Dawniej Marlboro Gold, teraz Winstony niebieskie... w smaku prawie bez różnicy a na 3 paczkach masz paczkę GRATIS
"Morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 153 / 12 / 0
Aktualnie LM niebieskie jak dla mnie najlepsze w smaku. Jak chciałem rzucić to kupowałem jeszcze Winstony bo to dla mnie przeciwieństwo dobrego smaku, ale już straciłem nadzieję to palę te.
  • 31 / 7 / 0
Chesterfieldy czerwone
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 404 / 40 / 0
Ja często skręcam tytoń/filterki/bletki,bo mniej sie jara wtedy,jak trzeba turlać.Też pale zwykłe szlugi tak pół na pół z skrętami.Jeżeli chodzi o mnie najlepsze szlugi to Winstony niebieskie i Pall Malle czerwone.Szczególnie Pall Malle maja taka dziurkę w filtrze,taki pół filter,pół gwizdek.Kiedyś dawno temu paliłem tylko Goldem American,ale tylko 20-ski
  • 1305 / 162 / 0
Nie palę drugi rok nałogowo także podczas cpania kupuje sobie westy ice i wraz z zakończeniem ciągu przestaje palic
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 39 / 0
Podobno miętusy wycofali ile w tym prawdy nie wiem. Tytoń to jest cholerny nałóg..
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Ja pale camele żółte, jak dla mnie idealnie łączą w sobie dużego nikotynowego kopa przy czym nie gryzą aż tak i do tego palą się stosunkowo powoli. Polecam wszystkim
  • 187 / 23 / 0
LD Light, LD czerwone, LM czerwone. Ogólnie papierosy Liggett Myers są spoko.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 1971 / 457 / 4
Od czasu do czasu palę cygara kubańskie albo z hondurasu Cohiba / Guantanamera

Staram się unikać maczan koncernowych dobry tytoń to same pozytywy dla organizmu.
Kiedyś Nałogowo paliłem Marlboro długie czerwone - kiedy odkryłem różnicę w maczanach a czystym tytoniu rzuciłem te biedronkowe wypierdy z konserwantami i innymi magicznymi dodatkami rzekomo "poprawiającymi jakość".

Okazyjnie kupie sobie Pueblo ... z sentymentu Diarum
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.