Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 20 / 3 / 0
Ja mam dwóch takich lekarzy. Co prawda oxy nigdy nie wypisali, ale trama już tak. Benzo jakie chce. Jeden jest nerwowy. Ostatnio jak usłyszał, że znowu chcę klona to powiedział że mi łeb rozpierdoli a i tak wypisał XD. Od 7 lat już się z nimi bujam
  • 171 / 63 / 0
Po wprowadzeniu tego rozporządzenia bałem się, że mogę mieć problemy z przedłużeniem recki na oxy u rodzinnego i będę musiał iść osobiście, ale obyło się bez lipy. Jeden telefon i za godzinę miałem już SMS z kodem, czyli po staremu.
04 stycznia 2025Merx pisze:
(...) bądźmy szczerzy, ten kto leci od 2 lat w chuja z lekarzami, ma zajebane ikp to może jedynie rezerwować łóżko na oddziale detoksykacyjnym xD ale ostrzegaliśmy przed tym pierdyliard razy.
Dokładnie. Ćpuny mają problem z planowaniem, liczy się tylko tu i teraz a potem płacz i zgrzytanie zębami bo jedno spojrzenie w IKP i lekarz nie ma żadnych wątpliwości z kim ma do czynienia. Ale to już nie mój problem.
  • 405 / 2 / 0
Ktoś wie dlaczego w HM nie wymagają udostępnienia ikp, a w NL przysyłają sms, że jest u nich wymagane udostępnienie z racji nowego rozporządzenia mz? Chodzi o pregabaline.
  • 596 / 106 / 0
Bo to wszystko zależy od strony, nie wszyscy wymagają udostepnienia ikp
:tabletki:
  • 1532 / 241 / 0
Jak zamawiałem Xanax od NL w grudniu to nic ode mnie nie chcieli, tylko kilka głupich pytań podczas konsultacji.
  • 1069 / 303 / 2
>2k25r
>wpierdalanie się w xanax
czy was już do reszty? xD jest pierdyliard alternatyw, a później płacz i krzyk, że tolerka na poziomie 10mg i później wielki problem z ogarnięciem podkreślam LEKU
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 323 / 82 / 0
Mnie zawsze zadziwał ten fenomen alpry, jest tyle lepszych benzo, dłużej działających a ludzie się pakują w to gówienko
  • 183 / 17 / 0
Niektórzy ludzie nie potrzebują/nie chcą ćpać, lecz mają np. fobię społeczną lub inne lęki. I tak się uzależniają, bo tylko to pomaga w zabiciu lęku. Faktycznie najmocniej naćpiesz się klonem, ale nie zawsze o to chodzi. Pozdrawiam wszystkich socjofobików.
  • 1069 / 303 / 2
@Amadeusz626 ja przyjmuję codziennie 2mg klona rano na lęk uogólniony i nie ciągnie mnie do wyższych dawek, za to właśnie jak wpierdalałem alprę, to leciałem na ponad 15mg na dobę - popierdolone, klona biorę od kwietnia zeszłego roku, brak wzrostu tolerki i nie ciągnie mnie do wyższych dawek, bo 2mg robi robotę jak trzeba.

Wiem, że wychodzę na hipokrytę, ale jednak ja się w czas opamiętałem i przeszedłem na długo działające benzo bez płaczu i ryku. Polecam każdemu taki ruch jak już wpieprza się w MODNĄ alprę - szczególnie na lęk.

A jak wpieprzacie dlatego, bo atencjujecie się na xanax to XD i z fartem.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 429 / 35 / 0
Chyba bardzo duża ilość osób, która jest na forum alpre itp wali tylko dlatego, bo stało to się modne. Ciekawe czy pamiętają dinozaurów tematu, którzy brali te leki zanim głośno się o nich zaczęło robić.
Co do dzisiejszej wizyty nie mam zastrzeżenia. Dostałem recki na wszystko co chciałem+. Więc dzisiejszy chujowy dzień chociaż na trochę stanie się lepszy :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.