Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
21 grudnia 2021Greslav pisze: Witam mam pytanko wczoraj pierwszy raz miałem przygodę z fetą, wcześniej głównie MDMA, ale definitywnie było coś nie tak jedyna różnica haha była to że nie chciało mi się spać i nic więcej. Więc zastanawiam się czy jest to wina fety czy może nie wiem tego że ostatnio się rozchorowałem ?
21 grudnia 2021Greslav pisze: Tak wiem chodzi mi bardziej o ten efekt pobudzenia którego u mnie nie było byłem wręcz przymulony ale nie mogłem spać
22 grudnia 2021SilverSky7 pisze:
Kumpel kilka dni temu próbował właśnie jakiś "Nowy sort" i mówił że był zamulony kompletnie ale zasnąć się nie dało za cholerę.
Doświadczenie ze stimami mam spore, ostatnio 2 lata przerwy. Ogólnie srogo się zawiodłem i zdziwiłem profilem działania.
Jakieś sugestie cóż to za mało przyjemny mix się trafił? Jak na moje to więcej niż jedna substancja, nie wyobrażam sobie syntezy skopanej w taki sposób, do tego kilka razy czułem jak by "coś" chciało się przebić, ale "coś" skutecznie to blokowało. Tak jak pisałem wcześniej zapach i wygląd 10/10.
Podbijam zapytanie u mnie również podobny sort, nie jest w jednej grudzie tylko w grudkach koloru śnieżnobiałego. Zapach kutra rybackiego albo mysich szczyn (?) xD
Grudki są twarde i ciężko się kruszą. Odnoszę wrażenie, że w prochu są mini kryształki albo grudy lekko żółtego koloru. Strasznie chce się walić konia na bombie. Działanie jak opisał kolega wyżej.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.