Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 470 / 43 / 0
o co biega przy pierwszych 2-3 podejściach 0.3mg urywało film. po tygodniu postanowilem. zaszaleć i wziąć 1mg solo.
Minęła godzina i nic szczególnego sie nie dzieje. Spodziewałem sie mega rozluźnienia mięśni i mega sedacji a jest bieda i średnkmi klepa.
Tak tolerka masakrycznie rosnie czy wymagam z dużo,,,,,? PS. NO sonda troche siad.na.vłędnik ale galarety w nogach brak
  • 1660 / 301 / 0
Klonazolam może się długo ładować. Niby nic się nie dzieje i nagle - ooo kuuurde, aaaale faazaa :halu: Dla mnie względnie bezpieczny był system: 0,1 mg, po godzinie kolejne 0,1 mg i jeszcze jeden raz po godzinie 0,1 mg i koniec, bo wtedy byłem już grubo zrobiony. Potem stało się najgorsze - przestałem odczuwać "fazę", a tylko pojawiała się złudna trzeźwość. No to dorzucałem. Bania była masywna, a mi się wydawało, że prawie nie działa. Nawet byłem napierdolony c-zolamem u lekarza, żeby mi Xanax przepisał (i dał %-D). Kończyło się to za każdym razem zerwanym filmem na około tydzień (to, co wtedy robiłem to pewnie do dzisiaj wspominają w tamtej robocie) albo SORem. Nie inaczej i nie polecam %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 470 / 43 / 0
11 września 2020Teabadger pisze:
Klonazolam może się długo ładować. Niby nic się nie dzieje i nagle - ooo kuuurde, aaaale faazaa :halu: Dla mnie względnie bezpieczny był system: 0,1 mg, po godzinie kolejne 0,1 mg i jeszcze jeden raz po godzinie 0,1 mg i koniec, bo wtedy byłem już grubo zrobiony. Potem stało się najgorsze - przestałem odczuwać "fazę", a tylko pojawiała się złudna trzeźwość. No to dorzucałem. Bania była masywna, a mi się wydawało, że prawie nie działa. Nawet byłem napierdolony c-zolamem u lekarza, żeby mi Xanax przepisał (i dał %-D). Kończyło się to za każdym razem zerwanym filmem na około tydzień (to, co wtedy robiłem to pewnie do dzisiaj wspominają w tamtej robocie) albo SORem. Nie inaczej i nie polecam %-D
Jak oceniasz mieszanie z alkoholem? Mówie o rozsądnych dawkach 2 kielichy+0.5mg or piwo 6% +0.3.
PS. Po wczorajszym dziewiczym 1mg zasnalem. nie wiedzac kiedy jak.zaczynałem podwójnie widziec
  • 1660 / 301 / 0
Nigdy z alkoholem nie mieszałem i kategorycznie odradzam. To jest wybitnie przypałogenne benzo - jeżeli można tak odpierdalać na nim bez dodawania innych rzeczy, to logicznym jest, że dołożenie alkoholu może uczynić mix kompletnie nieprzewidywalnym i niebezpiecznym - tak samo dla Ciebie, jak i otoczenia.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 977 / 222 / 0
Ciężko wyczuć dawkę jeśli chodzi o miks z alkoholem, bardzo duże prawdopodobieństwo zerwanego filmu, zgonu albo przypału chociaż z jednym piwem może jeszcze dałoby radę jakoś to połączyć. Obie substancje działają synergicznie i podbijają swoje działanie. Do tego niewykluczone jest że wpadniesz na doskonały pomysł aby skoczyć się jeszcze po kolejnego browara ewentualnie trzy by potem obudzić się w jakimś dziwnym miejscu ;) Ostrożnie, niebezpieczny miks.
  • 470 / 43 / 0
@Teabadger @Fruktoza Nic sie. nie stało chłopaki nnawet nic nie czuje.
Wy myśleliście że pół litra wyjebałem? 🤣
2 kielonki 0.4mg.clona i tyle.
× Bawie sie już od tygodnia codziennie max 1mg dziennie. Ile tak orientacyjnie można sie bawić zanim nabęde uzależnienia i padaki?
Mieszam c-zolam z opio PST i solo na wieczór.
Po około jakim, czasie po nagłej odstawce zacznie mnie telepac i będą problemy z sercem?.
3.Nie mam innego benzo na zejscia tylko 250mg roztwór c-zolam. Wypiłem jakieś 5 -7ml. Jak raptem przestane to bedzie skret?
Dodam że po zjedzeniu paki alpry 1mg w miesiąc żadnych problemów
  • 1660 / 301 / 0
Nie wal tego dłużej niż tydzień, wtedy na 99% nie będzie skręta, nawet przy dużych dawkach. Mówię z doświadczenia.
  • 977 / 222 / 0
Po tygodniu brania mogą już pojawić się pierwsze objawy odstawienia (ale nie muszą), na padakę może jeszcze za wcześnie ale jakieś lęki, bezsenność mogą się pojawić. Najlepiej brać to sporadycznie i robić sobie przerwy, a już na pewno ciągi mogą być zdradliwe, czas leci szybko, dni mijają jeden za drugim i ani się obejrzymy a tu już pół miesiąca w ciągu i jakoś tak trudno sobie odpuścić.
Jak jesteś tydzień w ciągu to już dobry moment aby zrobić sobie przerwę.
250mg klonazolamu pod ręką...bałbym się tyle mieć xD Jak jeszcze się w to bawiłem to kupowałem tylko kilka tabletek, bo nie potrafiłem tego brać jak cywilizowany człowiek. Tylko ciągi.
  • 1660 / 301 / 0
Taaa, też tak myślałem (a raczej sobie tak mówiłem, bo tak naprawdę, w głębi, wiedziałem, że skończy się inaczej), że zamówię sobie 100 mg i starczy mi na dłuuugo, że będę brał weekendowo max do 0,6 mg i na pewno będę trzeźwy w pracy. Zawsze ostatnią rzeczą, którą pamiętam, to otwieranie samary, a potem się budziłem - albo u siebie w pokoju, tydzień później, albo na SORze, gdzie z uśmiechem witała mnie pielęgniarka mówiąc "Dzień dobry panu, a pan znów u nas" %-D Ja tego nigdy nie umiałem właśnie brać jak cywilizowany człowiek - jak już weszło, to pizda ogień gaz i jazda bez trzymanki :świnia:
  • 470 / 43 / 0
jednak dalej. biore codziennie i już stuka 10 dzień.
Dawka 0.8mg lekko wyczuwalna a jak startowałem tydzien temu to 0.3mg zrywało film.
Pytanie czy mozna odstawiac clona jakos zmniejszając dawki bo na rolki nie mam szans.
Ale przeca nawet te14 dni codziennie mnie nie uzależni jak myślicie? Najwyżej będe sobie podawał mikro dawke ze 3 dni i powinno przejsc. cnie?.
ps. żadnego przypału nie zrobilem jak dotąd max 1mg wziąłem.
Prawde mówiąc niee poczułem nawet tej niby fajnej fazy po, clonie z rozluźnieniem bo albo zasypiałem albo jak teraz po 0.8mg nic ciekawego. nie czuje..
Spodziewalem sie czegos lepszego po tym benzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).