Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
jest coś dziwnego chłop mówi że to amfa koledzy którzy probojamowia że amfa ale trochę jakby zablokowana a moim zdaniem to nie jest nawet podobne w działaniu do naszej nawet najgorszej jakości polskiej ponieważ żeby wywołać speeda jak przystało na naturalne działanie polskiej trzeba by bylo wprowadzic z 0,5 żeby poczuć co jest nie realne ponieważ po dosłownie 2/3 rundach czujesz z każdym kolejnym jakby coraz boleśniejsze oparzenie a jedyne co czuje tak samo po pierwszej kuracji to tylko szybsze bicie serca silne uczucie że muszę coś porobić czy czymś się zająć właśnie jak po polskiej no ale niestety jest w tym samym uczuciu jakby blokada ponieważ jednocześnie nie chce mi się kompletnie nic co jest chorym doświadczeniem ponieważ mam tyle pomysłów co mam ogromną chęć zrobić i jednocześnie jakby cos mi nie pozwalało się ruszyć do tego czuję się spowolniony jeśli chodzi o czas reakcji ale tak naprawdę jestem bardziej skupiony niż kiedykolwiek no i w dodatku jest bardzo makabryczna w zejściach jeśli przyjmiemy 0,5 w ciągu dnia a naprawdę zadko udaje mi się po prostu zapanować żeby nie przekraczać tej ilości bo praktycznie po 10 minutach już masz ochotę. A jesCze mimo że jest dziwnie zejścia po zażyciu powyżej połówki sniffami objawia się zimnymi kończynami u mnie dretfienie lewej dłoni dodatkowo ból gardła migdałów i węzłów chłonnych uczucie zmęczenia mimo że nie możemy zamknąć oczu ponieważ pieką powieki i wgl ciężko jest przepić nawet duża ilością wódki ponieważ do momentu aż samo nie puści nie poczujemy nawet działania alkoholu dodatkowo wiadomo jadłowstręt non stop fajka i straszny fetor przez tydzień pocenia się i sikania . Więc chciałbym żeby ktoś chociaż przyblizyl mi czym są owe śmierdzące grudy/kości które po rozbiciu wyglądają z bliska jam małe biale igiełki(są raczej matowe nie mienia sie) to chemicznym zapachem którego nie potrafię określić i czasem grudy/kości są aż pomarańczowe a czasami białe ale mimo to zawsze porozkruszeniu jest biały proszek. Pomocy ponieważ zaczynam trochę przesadzac jeśli chodzi o częstotliwości zażywania tego specyfiku i boje się o skutki długotrwałe pozdrawiam serdecznie i proszę o jak najdokładniejsza diagnozę ponieważ będę mógł się dowiedzieć czy jest gowno (tak jak wydaj mi się od początku) amfa(jak mówią "dosw" koledzy czy może bardzo zbliżony do tego pierwszego klasycznego oryginał ego mef lub wgl jakiś wstrętny dopalacz z którym łatwo przesadzić a i dodam że jak zawsze miałem mocne paranoję gdy byłem sam w ciemnościach to po tym potrafię nie spac 3 noce mieć lekkie zwidy j omamy ale nie czuje żadnego leku po prostu zero schiz
  • 781 / 181 / 0
Siemka ktoś wie co to może być ?

Opis substancji: kolor taki szarawy i mam wrażenie że były tam igiełki aczkolwiek mogę źle pamiętać, zapachu brak, po wciągnieciu do nosa lecą łzy po tej stronie gdzie została wciągnieta linia. Po jakimś czasie co chwile można poczuć spływ.

Działanie: Lekkie pobudzenie, w porządku się rozmawiało i źrenice ogromne
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 3406 / 536 / 0
Co to za tabletka/substancja, mała biała z przedziałką, logo AI takie rzymskie ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 407 / 41 / 0
Alpragen 025mg
  • 4 / / 0
Mam proszek sypki bardzo mało grudki lepi się do karty gdy próbuje zgnieść gródki lepiej rogiem karty pociachsc to nie wiem co to kupiłem kryształ dostałem takie gówno odczuwał po zażyciu około 250mg na 3 razy może nie pobudzenie ale jak już wstanę to chce mi się coś robić ale jak siedzę to myślę że nie mam na nic siły i chce coś iść zrobić a nie moge w sumie tyle podobno to ketamina ale nie jest to potwierdzone proszę o pomoc zadawać pytania jeśli czegoś nie podałem
Ostatnio zmieniony 23 września 2020 przez Nwmcb, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3277 / 935 / 5
Jest to jakiś narkotyk ale na 93747282749392% nie ketamina. ketamina nie pobudza, a 250mg wyjebało by cię na stację kosmiczną "Okurwa".
Brzmi w sumie jakbyś fetę dostał 🤷🏼‍♂️
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 4 / / 0
feta to nie raczej 250mg w ciągu 6 godzin . Nie ma eufori nadal trzyma ostatniego węża zjadłem 30 min temu małego 2/3 zapałki bo nie mam pojęcia co to nie wiem walić dalej czy sprzedać w pizdu i szukać dobrego kryształu.
  • 4 / / 0
I źrenice nie powiększają się teraz po kilku godzinach leże i się troszkę telepalem już przeszło nie wiem walić kolejna czy zostawić i próbować spać rano do pracy
  • 4 / / 0
Psuje mi się wzrok nie mogę się skupić nie wiem chce mi się jeść w brzuchu burczy pusty żołądek a apetyt nie ma co to za substancja bez euforii
  • 1067 / 206 / 0
Jakiś czas temu idąc do pracy, znalazłem na ulicy (UK) samarke z białym proszkiem, po bliższym rozpoznaniu jakby krysztal, igiełki. Zajebałem na oko 100 mg kreskę i czułem po wjeździe jakby dobry keton uderzył to poprawiłem drugą około 100 mg. Możliwe że mniej niż po 100. I mnie wkomponowało w wyrko, muzyka wchodziła pięknie i doszedłem do wniosku że jestem nie kim innym, jak Bogiem we własnej osobie. Wizualnego rozpizdzielu nie było , raczej jakaś wizja wspomnień i mojego ciała zmieszanych i składających się narastająco w sens, spełnienie, przyjemne jednocześnie, ale nawet się chyba nie ruszyłem, tylko osunąłem troszkę po oparciu. Całość trwała nie wiem, około godziny, załadowało się w około 15 minut , peak ok pół godziny. Dane nieprecyzyjne , minął jakiś czas a i wcześniej nie miałem z tym do czynienia.
Czy to mogła być ketamina?
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.