Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
jedyne co slabego w nl to speed a reszta zajebista i nigdy wyjebki nie mialem ani nic
  • 9 / / 0
Siema co polecacie na kardiozwalke po koksie?
  • 979 / 122 / 0
Potas najlepiej w formie ciepłej domowej zupy pomidorowej. Magnez, witaminy, itd. W ostateczności benzo i spać, oprócz jedzenia i witamin.
  • 22 / 2 / 0
nie wiem może jestem jakiś dziwny ale po koksie czasem ciężko mi zasnąć, dziś przerobiłem niecałą torbę ostatnia rysa przed chwila i mam obawy czy do 1-2 zasne? zaczalem maratonik ok 14 i do teraz z 0.8 okolo przerobilem
ale to moze ja jakis dziwny jestem, znajomi normalnie sypiaja po tym
  • 2 / / 0
Ja też po koce nie mogę spać, ale ja tak mam w sumie po większości dragów. Clonazepam pomaga.
Uwaga! Użytkownik FakePrincess nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
Ja bez problemu zasypiam około dwie godzinki po ostatniej kresce. Może wasz temat zawiera dodatki w postaci amfy lub kofeiny (nawet w minimalnych ilościach)? Z drugiej strony jeśli Wasi znajomi bez problemu zasypiają może jakoś się sami nakręcacie i przez to wpadnięcie w objęcia Morfeusza jest utrudnione?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 45 / 3 / 0
Kupiony 2 tyg temu w grudzie koks zawieral efedryne plus jakis dodatek znieczulający lecz to nie byla lido ani benzokaina tylko jakis pierwszy raz spotykany przez moja osobe. Problemy ze zasnieciem male byly przez pierwsze godziny lecz to do zniesienia. Pytanie, czy to konieczne i jest prawda iz taka wysoka jakosc musi zawierac efedryne?
  • 22 / 2 / 0
może tak jest, nie wiem ile koki jest koce ale wygląda spoko. ja to się dziwie jak tu niektózy piszą o rysach po 100-150mg, ja to po setce jestem nieźle napruty, takie optimum to z 50mg może 60? a 150 naraz to nie wiem co to jest że ludzie tyle walą, czy prawdziwego oryginału sie wali takie krechy? może u mnie jakaś domieszka jak 50 klepie dobrze
  • 2714 / 512 / 0
No właśnie "prawdziwy oryginał" powinien robić dobrze w dawkach 50-60mg na około 40 minut.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 37 / / 0
08 października 2019kielon pisze:
może tak jest, nie wiem ile koki jest koce ale wygląda spoko. ja to się dziwie jak tu niektózy piszą o rysach po 100-150mg, ja to po setce jestem nieźle napruty, takie optimum to z 50mg może 60? a 150 naraz to nie wiem co to jest że ludzie tyle walą, czy prawdziwego oryginału sie wali takie krechy? może u mnie jakaś domieszka jak 50 klepie dobrze

Kupiony "na miescie" to zdarza sie bydawki 150 też słabo robiły. Pazerność dilera w dodatku gdy jeszcze sam wciąga powoduje, że kase chce sie mieć... wiesz, głodny i spragniony ćpun nie mając innego kontaktu wróci. Przykre realia polskiego myślenia, oczywista zagranicą też można trafic rozmieszany towar, lecz o wiele częsciej jest on mocniejszy niż sprzedawany na naszej ulicy.
Prawidłowy towar spokojnie w dawce 50 robi już jak trzeba tylko kup na ulicy tak czysty towar.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.