napoczątku wydaje sie że działa słabo i często robi sie błąd dorzutek ale lepiej dla mnie że nie dodałem faaki. Wgl mało co pamiętam. jest godzina 21 clona bralem o 12. Taka mini dawka i już są małe dziury w pamięci. Dodatkowo lekko chwiejny chód jak po sporej ilosci alkoholu. Rodzice wkurzeni a ja nie wiem nawet czemu bo słabo kojarze co robiłem. Także przestroga nie brać clona w dzień z rodziną poj. baną bo zwyzywają cie od ćpunów. Mocarne benzo uuch.
CZEMU TO JEST TAKIE MOCARNE??.
Mam strzykawke 2ml i, ciezko odmierzyć tak minimalne dawki jak 0.1., minimum, moge 0.36 po którym nie mam amnzezji długiej ale zasypiam na te 3-6 h nie kontrolując tego.
Co radzić? Insulinówki selają pojedynczo?
Ja działając z ww. substancją kilka lat temu przez dość długi czas i dochodząc do dawek jednorazowych rzędu 3-4mg przez ponad pół roku schodziłem z dawek a i tak kolorowo nie było.
07 września 2020Demis pisze: Jejku, jak czytam, to ja chyba jestem jakimś mutantem, zjadałem tego do 10mg na raz![]()
Żeby czuć faze a. nie ją przesypiać trzeba się do tego szatana przyzwyczaić i wtedy nawet daweczka 0.5 nie zrywa filmu.
A jakbym 10mg zeżarł to bym sie obudził po tygodniu w innym kraju XD.
Mam żółty proszek od holendrów z chemicznej planety i naprawde sieka ostro.
Szkoda tylko że w prochu jest pare zanieczyszczeń i pare farfocli pływa w spirolu.
Mogłem jednak wziąc etizolam to bym unikał przypałów z rodzinką, ale kiedys bralem z darkneta cwiare eti za 17e i była tak gówniana że nawet 5mg nie czułem, nawet rozpuszczało sie źle, czyli żenione dziadostwo.
W drugą strone jak dawno temu brałem eti od polskiego vendora to było cudnie naprawde. 1mg już fajnie robił i działał mega fajnie, cos jak alprazolam-diazepam.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.