Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 231 / 2 / 0
Nie jest to męczące. Raczej się przyzwyczailem do tego. :)

Ja miałem coś takiego właśnie tej nocy. Aż głupio się teraz robi, jak się czyta to co się napisało Podczas:-) było fajnie. Ale później weszły jakieś paskudne mdłości... Jedzenie śniadania podczas tych mdłości... Teraz czuje tylko lekką stymulacje. Nie chce mi się spać. Ogólnie polecam raz spróbować, bo ciekawe doświadczenie
  • 499 / 2 / 0
też to mam i raczej nie potrzeba wizyta u lekarza. http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99ty_ ... szklistego chodzi ci o to nie?
  • 231 / 2 / 0
Dokładnie o to. Nawet nie wiedziałem, że ma to jakąś fachową nazwę. Ja patrząc właśnie w niebo ( czasem jasne miejsce ) widzę takie niby świetliki. Mam to chyba od zawsze. Dzięki, że mnie uświadomiliśche co to jest.:)
  • 422 / 1 / 0
taa - dokładnie to, chyba nawet poprawnej nazwy użyłem wcześniej
wiki-a to chuj a nie wiedza ale jak istnieją tylko te metody leczenia które tam podają ( jedyna skuteczna to interwencja chirurgiczna która niesie za sobą ryzyko jaskry, zaćmy, infekcji oka, a także odwarstwienia siatkówki) to bym to sobie odpuścił, dziękuje bardzo

...zwłaszcza jak ktoś mieszka w Polsce - NFZ działa jak działał i daje 50:50 że skończy się opaską model: Piraci z Karaibów, jak ktoś ma z tym problem i okulista by mu potwierdził, że to jedna metoda leczenia to na pewno nie warto
  • 1 / / 0
Trzeźwy opiekun to podstawa! Jedni są bardziej podatni na różne trip drudzy mniej, kwestia psychiki. No ja na codzień uważam, że dobrze sobie radzę, więc trochę dziwi mnie dlaczego kiedy zawsze jak z kolegą walimi po ok. 3 saszetki.. on ma zazwyczaj spoko... a ja zazwyczaj, na początku OK. ale później same mocne bad tripy.. ostatnio kiedy rozeszliśmy się do domów spierdalałem przed bandą dresiarzy, którzy po prostu chcieli koniecznie mi coś zrobić, oczywiście nie było to prawdą. Na prawdę powidziwam niektórych, co to sami walą, bez nikogo :huh: , na pewno nie polecam, choć zabawa przednia..
  • 40 / / 0
brutal pisze:
też to mam i raczej nie potrzeba wizyta u lekarza. http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99ty_ ... szklistego chodzi ci o to nie?
To nie koniecznie sa objawy choroby. Czesto oftalmolodzy przypisuja powstawanie tych meszek duzej krotkowzrocznosci, problemami na tle nerwowym, podupadaniem jakiegos narzadu (najczesniej nerek, choc wymieniane tez sa watroba, serce). To nie ona jest powodem ich powstawania. Winowajca jestesmy poniekad sami. Powodujac zbyt duze napiecie podczas patrzenia wplywamy na blad refrakcji. Zatem nawet osoba z dobrym wzrokiem pogarsza/polepsza, swiadomie lub nie swoj wzrok w ciagu dnia. Polecam przeczytanie tej ksiazki, jest po prostu rewelacyjna Fingerbild Bob - Samoleczenie wzroku metodą dr Williama H. Batesa. Mozna znalezc na chomikuj.
http://talk.hyperreal.info/lad-t39515.html

Rozmowy na temat vendora "AL-LAD"
  • 2 / / 0
Wzięłam dzisiaj koło 20, 2 saszetki. W ogóle pierwszy raz się z tym bawię, znalazłam przypadkiem u siostry w apteczce i pomyślałam, że nie może się zmarnować ;) W sumie to chciałam Wam tylko powiedzieć, że mi się strasznie podoba ta bania, totalny chillout, cieplutko, przyjemnie. Trochę halunów ale nie za dużo, wzrokowe tylko w ciemnościach, słuchowe zdarzają się częściej co zaczyna mnie martwić, bo trochę stresują ;) W główce się kręci i wszystko takie piękne ;)

Ps. To mój pierwszy post na tym forum, więc witam! Od paru lat przeglądam od czasu do czasu to miejsce, i wiele ciekawych rzeczy się od Was dowiedziałam. Wasza pomoc jest nieoceniona, dlatego uznałam, że "życie nie tylko po to jest by brać" i zamierzam, również się udzielać i dzielić doświadczeniami.
... a żyrandol, zmienił się w ośmiornicę.
  • 205 / 2 / 0
Witamy, zastanawiam się czy to Twoje zdjęcie w avatarze, jeśli tak to odradzam ujawnianie się. Co do reszty wypowiedzi no to polecam poczytać TR i zastanowić się nad większymi dawkami tylko naturalnie pamiętaj o ekstrakcji. Miłego!
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Spróbuję dzisiaj z 3 saszetkami bo to 3 ostatnie na stanie, zobaczymy... Zdjęcie nie jest moje, znalezione w necie ;)
... a żyrandol, zmienił się w ośmiornicę.
  • 422 / 1 / 0
@zuzka9966

więcej nie zawsze znaczy lepiej - milej wspominam trip z 1,5 saszetki niż z dwóch, ogólnie to powtarzam to zawsze jak widzę, że ktoś z bezną zaczyna- warto spróbować raz albo i dwa, nie słyszałem, żeby ktoś się od tego przekręcił czy wylądował w szpitalu (ostrożnie na sól :-D ), ale na coś wiecej niż taki test to się benza nie nadaje i osobiście twierdzę, że poza spróbowaniem to nie warto, po prostu- są fajniejsze rzeczy które bardziej mnie satysfakcjonują, może i kwestia gustu ale powaga - wszyscy znajomi którzy tego próbowali mieli podobne odczucia, po prostu się szybko nudzi a trwa dalej, dobre czy złe towarzystwo niewiele tu zmienia - zdarzało się, że ktoś miał dość fazy grzybowej bo mu było za grubo ale tylko przy benzie miałem odczucia, że dość: na zasadzie "no ile jeszcze czasu zanim się wypali, już by mogło przestać bo się znudziło"

ps: teraz to już jesteś zapewne "po" - moje odczucia nie mogły wpłynąć na twój osąd (jak nie czytałaś mych poprzednich wypocin w tym wątku) a pytanie w sumie jest do wszystkich - czy ktoś jeszcze doświadczał takiego "znudzenia" po benzie? czy to nam tak jakoś wychodziło? nie chodzi mi o to, że byliśmy znudzeni wzajemnym towarzystwem, był fajny klimat, spoko gadka i ogólnie beka ale ta benza zawsze tak działała - już po tym jak minęła początkowa euforia i fascynacja psycho-stanem, parę godzin pózniej - byliśmy nią znudzeni
Ostatnio zmieniony 28 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 5 razy.
Powód: usunięto zbędny cytat
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.