...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 222 / 20 / 0
Kiedy wracasz? %-D

Czy myślisz, że przestaniesz na dobre?
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 8103 / 914 / 0
18 września 2018dragowszukam pisze:
Czy myślisz, że przestaniesz na dobre?
Rezygnuje definitywnie.Tylko szlugi pozostaną.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1066 / 158 / 0
18 września 2018UJebany pisze:
^
Nie biorę dużych dawek, wiec powinno obejść się bez szwanku.
Jak będą nasilały się objawy depresyjne to przejdę na antydepresant.
Jebać te prochy, lepiej w olejek cbd się zaopatrz, sprawdzony jeden z najczystszych produktów na świecie.

Do tego nasza rodzima produkcja, naprawdę ZAJEBIŚCIE DZIAŁA przeciw depresji, przeciw psychotycznie i dużo dużo więcej.

Znam faktyczny przykład z życia gdzie babka w kompletnej depresji od 10 lat, starsza kobieta z wiochy, nie miała apetytu z nikim nie gadała nic tylko na łóżeczku i zwiecha w ścianę. Praktyczne warzywko. Babka brałą garściami leki od psychiatry i benoz i anty wszystko jak leci.

Dopiero babki wnuczek kupił jej olejek cbd i pilnował, aby zażywała tano i wieczorem, po 3 tygodniach babka zaczęła mieć apetyt, zaczęła rozmawiać z ludźmi, uśmiechać się, wychodzić z domu, odwiedzać ludzi !!!

Wróćiła do żywych !! CBD ZMIENIA ŚWIAT KOCHANI ! DZIAŁA DUŻO LEPIEJ NIŻ APTECZNE LEKI A NIE MA SKUTKÓW UBOCZNYCH ! :old:
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1 / / 0
Czy jest ktoś z was kto uzależniony jest od morfiny i próbowal detoxu?
  • 8103 / 914 / 0
Oficjalny koniec detoxu, zwieńczony 2 mg lorazepamu.Nie dla mnie trzeźwość.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 178 / 24 / 0
19 września 2018UJebany pisze:
Oficjalny koniec detoxu, zwieńczony 2 mg lorazepamu.Nie dla mnie trzeźwość.
Pamiętaj o tym, że w przyszłości będzie o wiele gorzej. Teraz 1 dnia nie wytrwałeś. Do tego widzę, że krzyżowo bierzesz z innym benzo, spodziewaj się CAŁKOWITEGO wyłączenia działania benzo w okresie najbliższych latek.
To jest normalnie, u niektórych następuje po 5 innych 20 latach codziennego używania (dawki terapeutyczne) jednej benzodiazepiny.
W przypadku dwóch chyba najsilniejszych, sam wyciągnij wnioski.

Bardzo Ci współczuję. Wiem co Ciebie czeka, byłem na detoxie poznałem benzowców (sam od czegoś innego się odtruwałem). Strasznie cierpieli a byli i tak w lepszej sytuacji od Ciebie (mniejsze dawki benzo).

Ty chyba popełniasz straszny błąd, porównując się do ludzi w internetach, co piszą o paczce benzo na 2 wieczory. Twoje dawki, zakładając że codziennie 2 najmocniejsze benzo, są DUŻE.

Cóż, ciesz się póki możesz, zamiatasz jednak problemy pod dywan...jeżeli latami, wyobraź sobie ile kurzu pod dywanem.

Kurz uderzy spotęgowany, wszystkie lęki maskowane lekami pojawią się na raz.
Najsilniejsi wymiękają, poczekaj :hug:
Uwaga! Użytkownik kaneshiro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 198 / 0
ja w sumie juz sie pogodzilem z tym ze musze brac srodki psychoaktywne , jednak martwi mnie to ze cpam alkohol i mj na tym moge jechac cale lata i nic mi moze nie byc ( oby ) szkoda ze sie nie wjebalem w jakas mete albo here przynajmniej bym szybko zjechal a takto musze sie meczyc w pewnym sensie ,,
  • 5 / / 0
02 kwietnia 2018TiJaz pisze:
[mention]ketrab74[/mention]

No dawaj. Jak długo lecisz i na jakich dawkach.
Parę lat wcześniej praktycznie co tydzień w weekend 5g szło ale nie tego chujostwa tylko w miarę dobrego gdzie dopiero zdelegalizowali mefedron bo jeszcze się na to natknąłem. Już nie wale bo to strata zdrowia czasu i pieniędzy ale za to zyskujemy doświadczenie i bałagan w głowie który później trzeba poukładać.
  • 55 / 2 / 0
Witam, ja zawsze na z dnia na dzien
, choc zdycham czasem i tydzien ale dobrze rokuje to na przyszlosc teraz alkohol 14srt dzien trezwoci.
Uwaga! Użytkownik krzysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 3 / 0
Ja od miesiąca nie walę nic oprócz kody z jedno, dwudniową przerwą i nie wiem czy to dobry substytut, opio mnie zaczyna przerażać a przecież próbowwałem trampka, majki, i oksykodonu nawet wapowanego, dopiero ileś razów z kodą pokazuje mi, niebezpieczństwo jakie jest w tej grupie substancji..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.