Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Przede wszystkim zdrowia, które mi się sypie. I po drugie znalezienia prawdziwej miłości życia, dzięki, której mógłbym być szczęśliwy i rzucić dragi w pizdu..
  • 778 / 179 / 0
Jak najwięcej zdrowia fizycznego i psychicznego żeby móc ćpać jak najdłużej tylko tyle
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 228 / 36 / 0
oczekuję tego by mój kot srał do kuwetki a nie obok
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 1223 / 487 / 0
@niewiemczyistnieje masz niebotyczne wymagania
  • 1229 / 181 / 0
Haha xD

Ja z kolei jeszcze bym chcial by lekarze wypisywali benzo a nie srali w gacie na samo wspomnienie o nim
  • 228 / 36 / 0
o dokładnie Runi, przydałoby mi się relanium, no tych legend nie brałam
  • 408 / 145 / 0
jak najkrótszego życia
  • 228 / 36 / 0
return życzę długiego i we względnym szczęsciu
  • 1223 / 487 / 0
@niewiemczyistnieje ależ ty złośliwa %-D
  • 8103 / 909 / 0
żeby mnie benzo nie poryło do końca...I tak już jestem wrakiem :fuj:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata