Wawoj pisze:Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
Zdecydowanie czesto sie nad tym zastanawiam. Rowniez zastanawiam sie nad tym, co zyskalam i tez jest tego duzo..
Eot. ja tesknie tylko za wintetmutem.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:(...)uogulniaj (...)
Też się zastanawiam, gdzie post Uro zniknął. Trafił nim w dziesiątkę. Szkoda jednak, że jakiś cenzorski moderator usunął. Pewnie z powodu rzekomego offtopu albo naruszenia dobrego imienia zmarłych, jak to miało miejsce po śmierci scra w Knajpie w odpowiednim temacie.
Kogo z niezywych brakuje Wam najbardziej?
mamy zdecydowanie za mało atencyjnych kurw na tym forum
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Generalnie u grzejników występuje deficyt uczuć wyższych z wiadomych powodów.Dlatego tym baczniej obserwuje ten temat i poruszane tu wątki,bo choć uczuć tu co kot napłakał,to przyzwoitość niekiedy się zdarza,a to niektórym dobrze wróży na przyszłość.
Mój awatar wygląda tak ,a nie inaczej nie bez kozery- przypomina ilość moich znajomych i przyjaciół,którzy nie mieli dość siły i szczęścia,aby wyrwać się z zaklętego kręgu uzależnienia.
Czy mi ich brakuje?Z pewnością brakuje mi przeświadczenia,że zrobiono wszystko,aby choć jednego z nich uratować.Paskudne uczucie.Obyście kiedyś, jak z Was wyjdzie ćmaga i otrzeźwiejecie,nie doświadczyli takiego stanu.
Przepraszam, jestem druga dobe na nogach, hexen, klony, szampan i zdarza mi sie zrobic babola. Pisze z tel z niemiecku mi symbolami.
Albo nasi zmarli nie byli popularni w Waszych oczach, albo jestescie modnie znieczuleni. "Bo to tylko internet". Empatia pewnie marnuje Wam zbyt duzo energii, moze nie wystarczy jej na podziwianie wlasnej zajebistosci.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Amen.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.