Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
legal a czy go ktos sprzedaje to nie wiem
  • 48 / 14 / 0
No to pieknie...zaaplikowane jakies 100mg tego gówna...
Ehhh kupione jako "fake coco"
Po opiniach z kilku for wiem juz na 100% ze jest to 3,4CTMP
Mam nadzieje ze przezyje ;)
Faza na poczatku to takie "plebco"po ktrorym nie wiesz czy cos czuc czy nie.
Potem lekkie otepienie,zamulenie,stymulacja,oglupienie.
O dziwo mozna normalnie jesc(ale to zostalo juz wspomniane u niektorych konserow)
Minelo dopiero 2 godziny, wiec czytajac komentarze juz wiem ze troche sie pomecze i troche to potrwa, najgorzej ze po tym gownie sie nie zasnie...
Nie polecam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".