Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Moge wyróżnić dwa rodzaje fazy, poniżej 230-250mg i powyżej tej ilości. W sensie że dorzucałem i w pewnym momencie po przekroczeniu odpowiedniej ilości faza zmieniła charakter.
Empatia lekka, nie jest to empatogenna faza. Euforia - czysto dopaminowa poniżej 250mg, powyżej tego serotonina mnie również dojechała. Generalnie w działaniu ani przez chwile nie poczułem działania noradrenalinowego na które jestem bardzo wyczulony. Euforia jeżeli miałbym porównać do czegoś to taka jak po mecie, 4-MMC, metkacie.
Coś pomiędzy tymi trzema substancjami. Po przekroczeniu wspomnianej dawki dojechało mnie serotoninowe ujebanie w stylu różnych empatogenów. Faza zaczęła przypominać 5-MAPB. Z tym że odbiór muzyki nie jest odpowiednio podkręcony, no i jest whuj leniwo. Bardzo podobne to do metkata lub mefa który by wcale nie stymulował, tylko działał euforycznie.
Tak jest dużo lepsze od obecnych RCków z pominięciem tego ciśnienia na dorzutke. Biorąc je pod uwage to jest średnie. Miałbym tego przy sobie 1g to bym to kompulsywnie ojebał w ciągu jednego dnia/wyjścia/imprezy/posiadówy na 100%. Miałbym więcej, wchłonąłbym więcej - znam siebie :finger:
Dodano akapity / 909
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Nie mam pojęcia jak ze szkodliwością, następne pare dni po testach tego przyjmowałem 4-MMC w dużych ilościach także nie mógłbym tego obiektywnie określić. Ale faza sama w sobie dopiero przy tej dawce >250mg czuć było że "siada" na organizm, takie uczucie lekkiego przygniecenia, podobne miałem po 4-FMA, MDMA, MDA w dużych ilościach. A tak to nie zauważyłem pozatym żadnych negatywnych efektów. Nawet ten ból przy wciąganiu tego do nosa nie był dokuczliwy, no serio nie mam sie jak na razie do czego przyjebać oprócz tego ciśnienia na więcej. Musze też wspomnieć że byłem wtedy podczas walenia po 2miesięcznej przerwie od wszystkiego oprócz THC także miałem naprawdę dobrze zregenerowany organizm.
Ciało na bombie rozluźnione ale banan na ryju konkretny, fajne stimsowe działanie bez elementów noradrenalinowej stymulacji i roztrzęsienia. Ale to tylko spostrzeżenia po jednej sesji z tym, wiadomo że większość stimsów zawsze robi najlepsze pierwsze wrażenie a potem już z górki.
otoz znalazlem jakiegos zaleglego sampla z kąs za szafką lezal zawiniety w czerwony papier w koperce
calość sampla oceniam na ok 300mg +
kamyki zóltawe z przerwagą przezroczystego latwo sie rozkruszaly
ok 11 poszedl testowy sniff ok 50mg dosyc piekło
ok 12 poszlo i.v z 150mg rowniez bez wejscia i rewelacji
ok 13 reszta zajebalem bombką
teraz czuc jakby lekkiego speeda z maksymlanym relaksem i przyzjaznym nastawieniem
teraz jakby speed sie nasilał zrenice bez zmian tętno / cardio nie slychac
trojka to raczej nie byla smaku octowego nie bylo przy gryzieniu kamykow raczej tak "mdly chemiczny"
w tle dziala 3mg klanazolamu lecz zero przymulenia ani wjazdu na blłędnik
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Manto96 pisze:walił ktoś oral ?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).