Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 563 / 55 / 0
Brzmi trochę jak reakcja alergiczna.. Ja tak czasem mam po zmieszaniu alkoholi lub gdy wypije dużo dość szybko tez się zdarza, ale.to chyba nietolerancja histaminy lub cis w ten deseń
  • 2 / / 0
Witam, czy stosowanie fluoksetyny 20mgx1 rano i ketrelu 50mgx1 na noc znaczaco wplynie na zazycie 3mmc lub 3cmc
  • 446 / 94 / 0
Znacząco tak.
Ale to jest i tak loteria, jeśli chodzi o SSRI - u niektórych może nie zadziałać i nic się nie stanie, u innych może zadziałać słabo, a jeszcze u innych może wystąpić zespół serotoninowy.

Lepiej odpuść sobie bo zrobisz sobie krzywdę lub po prostu zmarnujesz towar.
  • 2 / / 0
W takim razie po 2 tyg odstawienia, bedzie bezpieczniej? I czy bedzie odpowiednio czuc dzialanie rc?
  • 2197 / 366 / 0
Mogę sobie zarzucić trochę żeń-szenia i ekstraktu z różeńca górskiego jak jestem na paroksetynie ?
Coby, wzmocnić sobie kofeinę, pamiętam, że taki mix dawał solidnego kopa.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 4954 / 867 / 0
Czy 3mmc dziala jak ktos bierze neuroleptyk czy tak jak w przypadku SSRI nie działa w ogole i jest jakieś dodatkowe ryzyko?
  • 446 / 94 / 0
Nie powinno zadziałać, a przynajmniej faza będzie znacząco spłycona.
I nie ma tu żadnego ryzyka.

A i proszę, podawaj następnym razem konkretnie jakich leków używasz,
Znacznie tu ułatwi przyszłe odpowiedzi.
No i neuroleptyk neuroleptyków nierówny.
  • 4954 / 867 / 0
Chodzi konkretnie o rysperydon, stymulanty działają normalnie dlatego pytam o 3mmc bo tutaj dochodzi serotonina.
  • 2992 / 1646 / 35
Znajomy brał i mówił,że raz nie było działania 3 MMC a raz fatalnie czuł się także uważaj.
Na ten rysperydon mówią rozpierdol.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 867 / 0
To nie o mnie chodzi, ale dzięki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.