Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 563 / 55 / 0
Brzmi trochę jak reakcja alergiczna.. Ja tak czasem mam po zmieszaniu alkoholi lub gdy wypije dużo dość szybko tez się zdarza, ale.to chyba nietolerancja histaminy lub cis w ten deseń
  • 2 / / 0
Witam, czy stosowanie fluoksetyny 20mgx1 rano i ketrelu 50mgx1 na noc znaczaco wplynie na zazycie 3mmc lub 3cmc
  • 446 / 94 / 0
Znacząco tak.
Ale to jest i tak loteria, jeśli chodzi o SSRI - u niektórych może nie zadziałać i nic się nie stanie, u innych może zadziałać słabo, a jeszcze u innych może wystąpić zespół serotoninowy.

Lepiej odpuść sobie bo zrobisz sobie krzywdę lub po prostu zmarnujesz towar.
  • 2 / / 0
W takim razie po 2 tyg odstawienia, bedzie bezpieczniej? I czy bedzie odpowiednio czuc dzialanie rc?
  • 2196 / 366 / 0
Mogę sobie zarzucić trochę żeń-szenia i ekstraktu z różeńca górskiego jak jestem na paroksetynie ?
Coby, wzmocnić sobie kofeinę, pamiętam, że taki mix dawał solidnego kopa.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 4954 / 867 / 0
Czy 3mmc dziala jak ktos bierze neuroleptyk czy tak jak w przypadku SSRI nie działa w ogole i jest jakieś dodatkowe ryzyko?
  • 446 / 94 / 0
Nie powinno zadziałać, a przynajmniej faza będzie znacząco spłycona.
I nie ma tu żadnego ryzyka.

A i proszę, podawaj następnym razem konkretnie jakich leków używasz,
Znacznie tu ułatwi przyszłe odpowiedzi.
No i neuroleptyk neuroleptyków nierówny.
  • 4954 / 867 / 0
Chodzi konkretnie o rysperydon, stymulanty działają normalnie dlatego pytam o 3mmc bo tutaj dochodzi serotonina.
  • 2992 / 1646 / 35
Znajomy brał i mówił,że raz nie było działania 3 MMC a raz fatalnie czuł się także uważaj.
Na ten rysperydon mówią rozpierdol.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 867 / 0
To nie o mnie chodzi, ale dzięki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.