Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
Jestem zainteresowany wzięciem udziału w ceremonii. Czy ktoś z Was mógłby polecić zaufanego szamana?
  • 1 / 1 / 0
Dzień dobry. Bardzo mi zależy by wziąć udział w ceremonii. Czy możecie kogoś polecić?
  • 15 / 1 / 0
I jak? Póki co żadnych informacji w temacie?
  • 1 / / 0
polecam złoty simba w czechach, byłam w kwietniu, szaman z wieloletnim doświadczeniem, pobyt z wyżywieniem około 2 tysiące zł, 3,5 dnia, bardzo profesjonalnie, mała grupa
  • 1 / / 0
Witam, jestem tu początkujący ale nie przypadkowy. Miałem przejść w sierpniu ceremonię w stanach ale nie wiem czy dam radę. I stąd poszukiwania czegoś pewnego bliżej. Ten złoty Simba mówi po polsku? Szukam czegość pewnego więc proszę i podpowiedź. Dzięki.
  • 155 / 45 / 0
@Rebepas
Tak, z tego co czytałem, to jest to wszystko polskie. Organizują w Czechach dlatego, że jest tam to po prostu legalne.
Nie ma, że za mocno.
  • 503 / 110 / 0
Nie jest to legalne w Czechach, to mit.
  • 1 / / 0
Podbijam temat. Tez chce wziasc udzial w ceremonii. Ma ktos jakies informacje. Z gory dziekuje
  • 1 / / 0
Na ceremonie Ayi polecam ludzi z www.ceremoniemocy.pl
  • 9 / 1 / 0
witam

Czy ktoś z Was mógłby polecić jakiś ośrodek, gdzie można odbyć rytuał wraz z pobytem w tym ośrodku w krajach typu Peru itp.? Łatwo znaleźć coś w g, ale to mi ocieka trochę turystyką i spłyceniem tego, mi chodzi o coś bardziej etnicznego, może indiańskiego.

przeniesiono - łysy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.