Ciężkości, poddenerwowania i mdłości na wejściu
Śmiesznego wjazdu i kolorów
Energii
Empatii letko lekko podwyższonej
Wyższej temperatury ciała (uważaj żebyś zapalenia płuc nie dostał jak pewien przygłup co latał w samej koszulce przy bardzo niskich temperaturach
I dobrej zabawy
@blackgoku
Dobra już nie odpisuj, poszukałem w śmieciach. Nie dostałem powiadomienia żadnego, a nie zawsze pamiętam to co piszę.
I jak będzie za ciężko dla mnie to co robić?
Przypomnij sobie, że nie zeżarłeś dużo.
Przypomnij sobie, że to zejdzie.
Staraj się zrelaksować, jakąś lekką/przyjemną/pozytywną muzykę puścić (u mnie badtripy ratuje "Jazz in Paris"), melisę wypić.
Ewentualnie benzosa ale osobiście nie polecam.
Nie tylko prawie wszystkie nieprzyjemne objawy z poprzedniego razu nie wystapily , z nowa wiedza jak podejsc do tej substancji wycisnalem z niej 100% !
Wizuale silne i niemal przytlaczajace swoja glebia , psajtrance wchodzil jak marzenie , wszystko bylo nieskonczenie wazne i glebokie . Nie brakowalo mi tez humoru i smialem sie histerycznie , czuc bylo subtelna nutke euforii . Ciezko bylo sie wyslowic , jezyk platal sie jak kable od sluchawek w kieszeni . Dostrzeglem lekkie grzybowe uczucie pierwotnego niepokoju , ktore jednak nie przycmilo ogolnych dobrych wibracji . Dalej nie uwazam , ze jest to substancja na impreze ale filozofowanie w gronie przyjaciol juz jak najbardziej .
Po 5h bylo juz po zabawie - pozostawal lekki afterglow i nieogar . Bardzo ciekawa alternatywa dla kwasa
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
, moj blad pisalem to o 3 w nocy
-------------------
Nie no kurwa ziomek ma fajnie a mi już bomba z bucha zeszła, jakieś gówno to 2cb :/ wale pixe na MDMA i może coś się wydarzy
Scalono. taurinnn
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.