Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
Jeszcze można sprzed okna jakby co pozbierać, szkoda nasionek ;D.
Ja na bad tripy przygotowuje sobie zawsze The Beatles - poprawiają mi nastrój.
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
  • 762 / 6 / 0
może dość iż wiosną coś z tego wyrośnie :-D
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
15 minut temu wypiłem ekstrakt (spirytusowy z olejkiem miętowym) z 1g HBWR. Włączam Yellow Submarine :).
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Także dzisiaj będę pod wpływem lsa. 7 nasionek hawajskiego mi wystarczy. Czas na przemyślenia, potem wigilia, kodeina, wino.
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
W sobote wzialem 8 nasionek z shamanshopu (podpisanych Baby Woodrose, Madagascar)i mnie roznioslo. Wzialem kolo 22:30 a o 5:30 jescze nie spalem przez te wszystki mysli. Przez ten czas obejrzalem dwa filmy ktore oczywiscie ogladalo sie wspaniale i akurat dobrze trfailem (Rita Cristina Barcelona Woodyego Allena i Grand Torino). Zrozumialem wiele rzeczy ktorych nigdy nie dostrzegalem. Ocknalem sie kolo godziny 12 z czegos co przypominalo sen. Tzn. wstalem z lozka z zamiarem przespania sie (!). Pamietalem mase roznych snow, dziwnych i zupelnie nowych. Wogole nie czulem sie jakbym spal to byl jakis trans i mialem po tym ogromna ochote na sen. Wieczorem dzien po tripie jak probowalem zasnac znowu zaskoczylo mnie cos dziwnego. Leze sobie, zamknalem oczy, schodze do kuchni po cos do picia, nagle obraz powoli robi sie czarny i odplywam. Bylem PEWIEN ze bylem w kuchni i zemdlalem. Myslalem ze rodzicie mnie znalezi na podlodze. Ocknalem sie w lozku i doszlo do mnie ze to bylo cos w rodzaju wizji - nigdzie sie z lozka nie ruszalem.
We're High and this is the safest place we can be.
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Toudy »
haps powiedz mi jak spozyłes nasionka? Generalnie mam problem, raz bole brzucha(mimo ze wczesniej dieta), raz działają super, raz średnio. Od czego to zależy? Pogryzłes i zjadłes czy sciągałes skorupke itd?
Uwaga! Użytkownik Toudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
Pokruszylem wlozylem do ust i popilem sokem. Umylem dobrze je tylko i zdjalem ta luzna skorke co jest na okolo. Problemy zoladkowe byly i na poczatku mocno przeskadzaly. Dobrym pomyslem jest wymiotowac po okolo 1.5-2h niestety nie chcialem sobie przpalu robic wiec sie powstrzymalem. Zadnej diety nie stosuje nigdy - tyle ze biore pare h po ostatnim posilku.
We're High and this is the safest place we can be.
  • 171 / 2 / 0
czy ktoś zna dawkowanie ginkgo biloba jako maoi, bo chciałbym zarzucić sobie do HBWR ale nie wiem jaką ilość. Ruta niestety mi sie skończyła :#: chciałem kupić wszystko na smartshopie ale sie okazuje że tam ruty nie ma więc bym kupił to ginkgo.
podpis usunięty
  • 135 / / 0
A jak z czasem działania... Powiedmzy po ok 10 nasionkach na pierwszy raz? Tak długo jak papiery trzymają?
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
2-3h peak,później krótki sen a następnie kilka godzinek serotoninowego zajebania...
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.