Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
banshee pisze:
Słyszałam,że przed sylwestrem weterynarze sprzedają relanium jak im powiesz, że masz zwierzaka, który źle znosi fajerwerki. Ciekawe czy to zwykłe relanium i czy sprzedałby też gdyby wcisnęło się jakiś inny bajer ( podróż z psem, remont? )
Wszsytko zależy od weterynarza, mój piesek raz dostał 120 tab. metanabolu bo bardzo schudł. Tylko Pani w aptece dziwnie patrzyła i pytała czy to napewno 120 tab, rolki też dostał, ale zazwyczaj daja małe ilości.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
hmm to z jakim tekstem uderzać? Czy te psiaki muszą być u tego weta w bazie danych? Ja mam tylko kota, ale zawsze mogę powiedzieć, że babcia na wsi ma piesa.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
trzeba przyjść ze zwierzęciem czy można bez i tylko powiedzieć o co chodzi??? odpiszcie
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Można bez. Moja kumpela była bez ( ale mieszka 20km dalej na wiosce)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A jakoś w środku roku można też próbować żulić? %-D Jak bede miał okazję na pewno spróbuję o ile nie zapomnę :diabolic: Ale numer, rolki od weteryniarza hehehe :cheesy: :-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
weteryniarz... to brzmi jak jakaś choroba weneryczna :) Lekarz weterynarii się mówi :D
Od nich lepiej ketaminę bierzcie, diazepam nie warty zachodu, wypisują w zwykłych przychodniach bez oporów :*
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
To spróbuj wyłudzić ketaminę nie udawając chorego zwierzaka, lub - jeśli tak będzie Ci łatwiej - udawaj zwierzynę bez oporu ;] Niby tak łatwo wypisują rolki, niby... No i weteryniarz, tak się już u mnie przyjęło ;)

A ten no, do tematu jeszcze. Jakie są wersje rolek w tabsach, tylko te po 10 tabletków 5mg? Czy może jeszcze jakieś inniejsze?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
2 mg
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
pilleater pisze:
To spróbuj wyłudzić ketaminę nie udawając chorego zwierzaka, lub - jeśli tak będzie Ci łatwiej - udawaj zwierzynę bez oporu ;] Niby tak łatwo wypisują rolki, niby... No i weteryniarz, tak się już u mnie przyjęło ;)

A ten no, do tematu jeszcze. Jakie są wersje rolek w tabsach, tylko te po 10 tabletków 5mg? Czy może jeszcze jakieś inniejsze?
Jesli chodzi o scislosc to sa rolki 5mg 20 tab. i 2mg 20 tab.
Ja ten numer u weterynarza wypierdalam co jakiś czas. Mówie że pies owczarek, taki duzy ale boji sie wejśc do auta a jade własnie tu czy tam i czasem musze go zabrać. Babka wcisnąc moze ci jakies tabsy dla psów to wtedy mówi sie ze juz dawało sie tkaie i nie pomagają a relanium 5mg jak nabardziej.
Pani doktor wypisuje recke i już.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1640 / 1032 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
Jest jakieś przeciwskazanie, do połączenia Relanium z Elenium?
Po ostatnim razie pozostały mi tylko 2tab. Elenium, i od chuja Relanium.
No to, żeby nie marnować, to wrzuciłam te 20mg z E (2). i 50mg z R (10).

Jakieś obiekcje?
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.