Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 576 / 8 / 0
no zaraz po antku jesli chodzi o kode bez recki to może być dawniej stosowałem... najgorsze że tymiankiem wali z gęby uporczywie...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 342 / / 0
kurde moze wypowidz bedzie troche pomieszana ale zjadlem dzis jakies 8 mg alry w ciagu dnia (taki prezent) + 50 mg amitryptylinum , no i w najdalszej otwartej aptece nie bylo anta tzn byl ale 1 , wiec kupilem 1 antek 3 thio i jakos skojazylem neoazarine to ezwzialem 3 op , pierwsza pake rozgdyzlem , ale bylo to gorsze niz thio ale tabletki wydaja sie miekkie niby latwo rozpuszczalne , wiec mam nadzieje ze jest ok nie minelo 10 min a juz sie robi ciepelko ;> obym nie spawal po ty tymianku czy co to za cholerstwo no i szkoda ze tylko 10 mg kody ma , ahh jak ja lubie laczyc benzo z kodą , wtedy wszystko kocham hehe

E : jak dobrz z co misiadz albo predzej mam ten sloik Afobamu jedynek mm tylko czasm za szybko idzie , kurde coraz cieplej a za oknem snieg i mroz przez to kocham ten stan 100 razy bardziej

kurde jak czytam ze was robi 300 mg kody to az skreca mnie 900 bez wzmacniaczy trzyma godzinke a potem laze wkurwiony hhhe

w kazdym razie chcialem jedna pake neo , ale pan farmaceuta przyniosl odrazu 3 myslalem ze wopilem , ale rozkreca sie powoli i jest coraz lepie jak narazie zoladek jeszcze mam 3mta sie , i nie

nie jest zla ale chyba najlepszy polaczenie bylo by ze 300 mg z neo + 600-9oo z antka hehe ok ide pozamulac i cos poogladac , czuje sie calkiem fajnie dobrze grzeje

oho patrze na jedno oko , na dzis koniec pisania fajnie porobilo hhheh

choc wypadalo by sprobowac bez benzo , jak zdobede jakas kase to wrzuce neo i antka ciekawe jak bedzie , szkoda ze nie ma mida , ten do kody dawal niezl rade :)

Kurde normalnie nie moge opanowac tych demo nddow , caalkiem ciekawie
sory za to pieprzenie penie o benzo ale jestem mile zaskoczony
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2010 przez MarcinM21, łącznie zmieniany 7 razy.
  • 1959 / 60 / 0
Jakie 300? Po 150 jestem w niebie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1718 / 9 / 0
W ilu postach napiszesz jeszcze to samo?
  • 1959 / 60 / 0
No dobra, dobra - co za dużo to nie zdrowo.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 576 / 8 / 0
po 150 w niebie??? :D ja po 150 to jestem w punkcie w ktorym byłem przed czyli na skręcie na kiblu.
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1 / / 0
Na początek, to witam wszystkich ;)
Tak czytam i czytam, bo mam zamiar niedługo zapoznac z kodeina troche blizej. A mam na zbytku opakowanie tej Neoazariny w domu. Moze ma ktos pomysl, by pozbyc sie tych ziolek? Moze metoda Cold Water, jak to ma miejsce w przypadku Antidolu ? (jesli gdzie bylo to sorry, ale jestem nowa na forum i nie do konca wszystko przejrzalam)
pozdr.

edit.
sklad: 1 tabletka zawiera fosforan kodeiny 10 mg oraz sproszkowane ziele tymianku 316 mg oraz substancje pomocnicze: olejek anyżowy, skrobia ziemniaczana, laktoza jednowodna, powidon, talk, makrogol 6000.
poszperalam gdzies po necie i wyzlo, ze tylko laktoza jednowodna, powidon i makrogol rozp sie w zimnej H20. Wiec jesli sie nie myle, metoda powinna zadzialac, tak?
I choć chłód mnie przenika, to wszystko jest nieważne
Nic nie słyszę, chociaż mówią do mnie
Moja dusza krzyczy, próbując sobie przypomnieć
Kiedy czułem tak jak oni i mogłem czuć się z tym dobrze
I, czy na prawdę czułem i, czy faktycznie mogłem
  • 3 / / 0
Czy rozpuszczenie tabletek neoazariny w jakimś napoju osłabi działanie kodeiny? Szczerze mówiąc wolałabym zminimalizować fakt pojawienia się w moich ustach obrzydliwego smaku tabletek z tymiankiem, nie znoszę tego smaku. Jeśli gdzieś jest odpowiedź na moje pytanie byłabym wdzięczna za link - sama nic nie znalazłam.
"Jestem aniołem wstrzykującym sobie w żyłę serum z miłości,
pijana sztuczną radością, wpatrująca się w
przestrzeń bezkresnego kosmosu, po którym hasają jednorożce."
  • 1718 / 9 / 0
Nie gadaj, pierwsze co da sie zauwazyc po przyjeciu kody na skrecie to wlasnie poprawa pracy trzewii, biegunka znika, rzyganie rowniez.

Moze walisz thio, ktore subiektywnie dziala z 40% slabiej. A polykane w calosci prawie nie dzialaja, jedynie czuc jakis "przeblysk" w glowie. Tyle z dzialania opioidowe.

// mowie nawet o tak skromnych ilosciach jak 150mg.

Nasunelo mi sie pytanie, czy taki loperamid wyksztalca tolerancje na obwodowe dzialanie? Nie dociera do mozgu, wiec nie wiem... Sadze, ze nawet solidnego browniarza, pare tabsow loperamidu powinno skutecznie odkleic od sedesu.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2011 przez forest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3901 / 563 / 0
polykane w calosci nie dzialaja? bzdura:)
polkniete w calosci dzialaja identycznie mocno jak pogryzione, jedynie wchodza pozniej o 10 min okolo

za to neo jest jakby ciut mocniejsze, to fakt:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.