Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Wymiary: Grubość 2 mm, średnica 11 mm
Logo: Takie oto:
[ external image ]
Kolor (dla daltonistów): Biały
Gdzie: Mazowieckie
Kiedy: Jakoś 2-3 dni temu
Sposób przyjęcia: Doustnie 7, do nosowo 1 (po 2 co 40 min).
Opis działania: Pomimo iż jarałem do nich bushido - co zawsze mi przyspiesza działanie - ładowały sie 40-45 min, po uderzeniu doniczką w łeb zacząłem odczuwać działanie (jaka scena :moody: ). Dropsy wyposarzono w dużą ilość amfetaminki, (niezła była, nie powiem), bajery takie jak euforia i chęć do tańca w komplecie, lecz nie na tyle dużo aby obdarzyć pile statusem wyśmienitej; halucynacji brak. Dziwne też niespodzianki u niektórych występowały, tu ktoś ciągle rzyga a innego wypierdala powtórnie kilka godzin po skończonym zarzucaniu. Później ni z dupy zaczął ładować sie we mnie nie aplikowany tamtego dnia dex przez co zjebał moją zajebistość. Dojarany kilkukrotnie grasem popadłem w totalne zniszczenie.
Ocena działania: 6,5/10
Dodatkowe komentarze: Z tego co twierdzą znajomi jest to inny zrzut niż ten miesiąc temu, tamten wyróżniał sie dużym zejściem, po tych był lajcik, poza tym tamte były jeszcze większe (podobno).
Kolor:rozowy
Kształt:okragly(wypukle u gory)
Logo:znak Ying Yung
Gdzie kupione:Gdynia
Kiedy kupione:sierpien
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:bardzo slabe,zjadlam jednego,po pol godz dorzucilam drugiego,bo w ogole nie robil,po drugim poczulam lekka euforie,prawiwe w ogole ich nie czulam,za to zjazd w porownaniu do ich slabosci byl masakryczny:/
Ocena działania:4/10
Kolor: niebieskie
Kształt: okragly, plaskie
Logo: B29
Gdzie kupione: Holandia
Kiedy kupione: sierpien
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: zjadlem 9 szt w ciagu 16 godzin i caly czas latalem na maxa na Paradzie Milosci :D najlepsze jakie jadlem.
Ocena działania: 10/10
Nazwa:Ying Yung
Kolor:rozowy
Kształt:okragly(wypukle u gory)
Logo:znak Ying Yung
Gdzie kupione:g.slask
Kiedy kupione:2 dni temu
Sposób przyjęcia:doustnie 1
Opis działania:bardzo słabe, cięzko wyczuwalne, siadają na żołądek - mdłości i zejście wyjątkowo nieprzyjemne.
Ocena działania:3/10
[ external image ]
takie, tylko że wypukłe z obu stron i troszkę bardziej spłaszczone.
Kolor: biały nakrapiany na niebiesko
Kształt: okragly(wypukle 2 półkola na podziałce)
Logo: znak Ying Yang
Smak: zajebiście gorzkie, twarde
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione:3 dni temu
Sposób przyjęcia: doustnie 2
Opis działania: sztuka o 22, poprawka piwem i ziołem, po pólnocy 2 i wixa do 3 w nocy ale wtedy jeszcze mnie trzymała ale wracałem już wtedy do chaty, feta nie wyczuwalna, po sztuce juz się wkręca.
Ocena działania:7,5/10
Kolor: niebieskie
Kształt: Okrągłe dobrze wytłoczone
Logo: Omega
Smak:Bardzo gorzkie , dość kruche łatwe do przegryzienia
Gdzie kupione: Ślask
Kiedy kupione: wczoraj
Sposób przyjęcia: 2 doustnie
Opis działania: weszły po około 30-40 min, wejscie łagodne .Zrobiło mi się miło ,a każda chwila jak kapa sie rozkręcała empatia i chęć do zabawy rosły i co mnie zdziwiło miałem bardzo lekkie nogi i ręce, szczególnie jak siedziałem i rozpływałem sie przy muzyce. Ogólnie bardzo fajne zdziwiłem się ze mnie kopnie bo rowno tydzień temu ostro przydropsiłem jin jangami a tu odziwo wyjeb. Dla doświadczonych polecam 4 naraz nie ma co sie cackać. Nie wiem jak długo działały bo po 1.5 h dowaliłem 2 jin jang ..... Dla całości oceniam je na 7/10 naprawdę warto...
mati200 pisze: Nazwa: Ji-Jang
Kolor: Jasno różowy
Kształt: okrągła
Logo: Chiński znak
Gdzie kupione: Górny Śląśk
Kiedy kupione: Wczoraj
Sposób przyjęcia: 3 tabletki doustnie
Opis działania: Wchodżą dosyć szybko i stoponiowo. Po 10 minutach już czuć lekkie efekty działania.Po 30 minutach już czuć , że weszło :) . Są to bardzo mocne dropsy.Czuć euforie,empatie,miłośc . Podziałały bardzo podobnie do ostatnio jedzonego przezemnie B29 ...tylko że B29 zjadłem tylko 1.
Ocena działania:7/10
[ external image ]
Zjadłem tego jedną sztuke, jak dla manie gitara, jak przy takiej ilości lekka euforia, nie taka mocna ale przynajmniej jest, a nie tak jak po ostatnim szajsie co u nas bylo, więc jeżeli się zje troszke więcej powinno być naprawde dobrze. Kupiona w Mazowieckim po 5 zł od sztuki.
Dość często nie jem grochów więc moze serotoninka sie fajnie odbudowuje.
Osobiście Polecam. :)
Kolor: Blado niebeski
Kształt: okrągła, dość duża, podobna wielkością do B29
Logo: podkowa
Gdzie kupione: GŚ
Kiedy kupione: w środę późnym wieczorem
Sposób przyjęcia: 3 na start, po 2godzinach 2 ying yang różowe.
photo:
[ external image ]
Dodatkowe komentarze: Mają mdma, dość długo działają, sugeruje doświadczonym wixiarzom wrzucanie 4-5 na raz, wtedy wejście (podejrzewam) będzie niemalże zabójcze.
@roon, jadłem identyczne yangi, średniawo słabe są, przynajmniej u nas :P
Kolor: brązowe
Kształt: okrągła
Logo: dwie wisienki
Gdzie kupione: świetokrzyskie
Kiedy kupione: ze 2 lata temu
Sposób przyjęcia: 2 tabletki doustnie
poczesały nas ładnie , lebki bylismy wtedy jeszcze mielismy po niecałe 16 lat , weszły dosc szybko , niesamowita euforia przyspieszenie na max latalismy z 6 godzin po miescie i caly czas browary walilismy , potem kumpel sie wyjebal j zygal na czarno, polezał chwile i biegalismy dalej :D , to byly zajebiste dropy , tylko maja jedna wade nieziemska zwałe na drugi dzien:( z lozka do wieczora nie wstawalem i 2 dni zamulony bylem ..
Nazwa]
Pamiętam te grochy, czyżby te ?
[ external image ]
Lataliscie 6 godzin bo byliście nafetowani w nich sama feta siedziala niestety :)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.