I teraz halucynajcje są znikome. Poza tym nawet na trzeźwo ma się zmiany widzenia i jakieś tam odchyly czasami
Już nie wiem co robić.
Nie musze chyba mowic o problemach z funkcjami poznawczymi, pamięcią, zmęczeniem i przygnębieniem.
Jestem po 2.5 rocznym ciągu marihuanowym i od 9 lat w ciągach alkoholowych trwających po 2-5 dni z częstotliwością występowania co 6-14 dni.
Po nowym roku miałem 2 dniowy ciąg alkoholowy i 5 dni ciągu konopnego. Teraz od 3 dni czysty, ale nie wiem ile to potrwa.
Niedługo będę miał 30 lat a jestem z reką w nocniku: bez stałego źródła dochodu, samochodu, dziewczyny, mieszkania do tego jeszcze inne problemy dochodzą... Nawet jak pójdę na rozmowę kwalifikacyjna to zczają sie ze cos jest nie tak, bo mam problemy z wysławianiem się, otępienie etc.
btw. po stimach czuję ze ZYJE, wszystko wraca do normy, motywacja, ambicja i pozytywne myslenia wraca na czas dzialania. Takze chcialbym cos z tego typu zarzucic raz na kilka dni aby sie zmobilizowac i porobić cos kreatywnego., ale tez nie chciałbym się męczyć na zjezdzie, bo znow depracha, czyli cos delikatnie/subtelnie działającego
Np. Kupilem zenszen z olima 2 lata temu i dopiero teraz zacząłem go brać, wszystko odkladam na później
Czyli teraz:
- gold zenszen olimp
- nic z używek
Co do alkoholu, to chcę go rzucic go na zawsze, reszte ograniczyc/zastapic czyms mniej szkodliwym. giebla tez nie chce, brzuch i zęby mnie bolą po nim
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Teraz każdy tydzień czuje się wgl inaczej... Ale przyjemność to dalej huj kurwa strzelił. Żeby się czuć "normalnie" musiałbym być ciągle na 2mg eti
bupro na motywację, nalewka na mocne poprawienie samopoczucia. :-) Już od dłuższego czasu stosuję i bardzo dobrze poprawił mi się humor.
cannabis sativa pisze:co mam zrobić/zamówić na poprawę humoru i ogólna motywacje bo już kurwa niewytrzymam?
kanny nie chce palić, bo za bardzo mnie otępiło i chodzę zamroczony cały czas
giebla pierdole, mimo ze początkowo dawał rade!
14 stycznia 2018blackgoku pisze: bupropion + nalewka z kozłka lekarskiego.
bupro na motywację, nalewka na mocne poprawienie samopoczucia. :-) Już od dłuższego czasu stosuję i bardzo dobrze poprawił mi się humor.
Jeszcze zamiast bupry cos z fenidatow.
Testowalbys?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.