Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Jakby mi się chciało xd Jakbym chociaż apetyt miał. Ale jak po benzo mi się humor poprawi to może nie sam czas, a i pewnie mnie zmotywuje do tego wszystkiego. Jutro już będę miał 100eti zobaczymy jak pomoże.

I teraz halucynajcje są znikome. Poza tym nawet na trzeźwo ma się zmiany widzenia i jakieś tam odchyly czasami
  • 163 / 5 / 0
dziś poszło sporo hordeniny i PEA oraz kurkuma z pieprzem i kofeina i co? nadal zmęczenie, spać mi się chce.
Już nie wiem co robić.
  • 45 / 2 / 0
Czym mam zwiększyć poziom motywacji, funckje poznawcze, bo nie mogę się za nic zebrać. Jak już sie zbiore jakims cudem to najcześciej w ostaniej chwili i przez to zawalam wszsytko, bo brakuje mi zwyczajnie czasu na zrobienie tego, bo jest juz za pózno

Nie musze chyba mowic o problemach z funkcjami poznawczymi, pamięcią, zmęczeniem i przygnębieniem.

Jestem po 2.5 rocznym ciągu marihuanowym i od 9 lat w ciągach alkoholowych trwających po 2-5 dni z częstotliwością występowania co 6-14 dni.

Po nowym roku miałem 2 dniowy ciąg alkoholowy i 5 dni ciągu konopnego. Teraz od 3 dni czysty, ale nie wiem ile to potrwa.

Niedługo będę miał 30 lat a jestem z reką w nocniku: bez stałego źródła dochodu, samochodu, dziewczyny, mieszkania do tego jeszcze inne problemy dochodzą... Nawet jak pójdę na rozmowę kwalifikacyjna to zczają sie ze cos jest nie tak, bo mam problemy z wysławianiem się, otępienie etc.

btw. po stimach czuję ze ZYJE, wszystko wraca do normy, motywacja, ambicja i pozytywne myslenia wraca na czas dzialania. Takze chcialbym cos z tego typu zarzucic raz na kilka dni aby sie zmobilizowac i porobić cos kreatywnego., ale tez nie chciałbym się męczyć na zjezdzie, bo znow depracha, czyli cos delikatnie/subtelnie działającego

Np. Kupilem zenszen z olima 2 lata temu i dopiero teraz zacząłem go brać, wszystko odkladam na później

Czyli teraz:
- gold zenszen olimp
- nic z używek

Co do alkoholu, to chcę go rzucic go na zawsze, reszte ograniczyc/zastapic czyms mniej szkodliwym. giebla tez nie chce, brzuch i zęby mnie bolą po nim
  • 5340 / 965 / 0
[mention]Matrixar[/mention] a ten lot na kanna z finałem w szpitalu nie był przysłowionwym gwoździem do trumny ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1610 / 55 / 0
Mógł być gwoździem ale raczej takim zwykłym a nie do trumny. O jazdach na kanna się szybko zapomina (chociaż myśli nadal są... Ach ten raz jak przesadziłem z mj... to był początek), ale możliwe że skoro jakiś tydzień (być może trochę więcej) po tej akcji zrobiłem najwiekszy błąd w moim życiu (przyjebałem podejrzanej amfy) to to drugie korzysta z tego pierwszego aby mnie dobić... A nawet oddzielnie to dość porównywalne uczucia (znieczulica po stimach, odrealnienie po kanna).

Teraz każdy tydzień czuje się wgl inaczej... Ale przyjemność to dalej huj kurwa strzelił. Żeby się czuć "normalnie" musiałbym być ciągle na 2mg eti
  • 45 / 2 / 0
co mam zrobić/zamówić na poprawę humoru i ogólna motywacje bo już kurwa niewytrzymam?

kanny nie chce palić, bo za bardzo mnie otępiło i chodzę zamroczony cały czas
giebla pierdole, mimo ze początkowo dawał rade!
  • 3651 / 999 / 2
bupropion + nalewka z kozłka lekarskiego.

bupro na motywację, nalewka na mocne poprawienie samopoczucia. :-) Już od dłuższego czasu stosuję i bardzo dobrze poprawił mi się humor.
sky is the limit
  • 1 / / 0
cannabis sativa pisze:
co mam zrobić/zamówić na poprawę humoru i ogólna motywacje bo już kurwa niewytrzymam?

kanny nie chce palić, bo za bardzo mnie otępiło i chodzę zamroczony cały czas
giebla pierdole, mimo ze początkowo dawał rade!
Mnie na nogi postawiły następujące: 5-htp, Modafilin, Rape. Jak oprzytomniałem i bez problemu zacząłem wychodzić do ludzi, załapałem się na Kambo. Jest teraz cudownie, nawet bez wysiłku rzuciłem palenie papierosów po 12 latach. Dobrze wiem co teraz przechodzisz, życzę powodzenia.
  • 9649 / 1901 / 2
14 stycznia 2018blackgoku pisze:
bupropion + nalewka z kozłka lekarskiego.

bupro na motywację, nalewka na mocne poprawienie samopoczucia. :-) Już od dłuższego czasu stosuję i bardzo dobrze poprawił mi się humor.
Czyli podzialalo:)
Jeszcze zamiast bupry cos z fenidatow.
Testowalbys?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3651 / 999 / 2
Trochę się przyznam Stteetart, ale mi fenidaty nie za bardzo podchodzą. Swego czasu suplementowałem się legendarnym etylofenidatem (najlepszym z całej rodziny fenidatów ps. jakoś 99,999%). Niestety przy dawkach 10mg telepały mi się ręce i w ogóle było mi zimno. Nie chcę zwalać to na EPH, bo wtedy prowadziłem niezwykle wyskokowe życie %-D ale mimo wszystko, złe wrażenia zostały. Poza tym kilka razy przedawkowałem. Jakoś za dużo na noradrenalinę mi wchodzi. Może masz pomysł, od czego to mogło być?
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.