01 lipca 2026serotoninowy pisze: @Lurcik na razie mam jeszcze 1,5 słoika 25mg to oszczędzam i biorę te 150mg, ale do wykupienia mam 2 słoiki po 60tabs już 200mg więc jak wykupie to będę już brać te 200mg jedna pikse nie będę kombinowac. Jeśli chodzi o prege to zamierzam ja brać już regularnie 600mg rano bo uwielbiam ten stan i 300mg na noc, jak się nasyci organizm to myślę że sen tez powinien się poprawić. Mam jeszcze hydroksyzynę, ziołowe i melatoninę. No i benzo xD
mianseryna + marihuana to mój klasyczny nasenny mix
Wykupiłem dziś już i tak dwa słoiki po 200mg za 30zł z groszami... Pełna refundacja, także grosze to są.
Pierwszy raz wezmę 200mg i zobaczymy, najwięcej brałem 150mg ostatnie dni.
Pregabaline biorę 150mg, chętnie bym zwiększył do 300mg jednak mam pewne obawy, kiedy się przebudze w nocy mam problem z oddaniem moczu, czasami trwa to 10min nim załatwię potrzebe. Stawiam że to pregabalina bo już w przeszłości się to zdarzało, za dnia nie mam żadnych problemów nawet po końskich dawkach także zastanawiam się o co tutaj chodzi i czy jak zwiększę na 300mg do spania to czy będzie to problemem.
Nie brałem nigdy mirty/miansy ponoć się po tym tyje bardzo bo apetytu nie idzie ogarnać, jednak nie wykluczam tych leków tak samo jak trazodonu który już brałem i działał lepiej niż kweta.
Mam opory z tymi wszystkimi lekami serotoninowcami po psychozie sertralinowej.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.