Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1509 / 223 / 0
Ej w ogóle dobijamy do 230 strony, a nie ma nowej knajpy. Turas leń.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Skandal, moze zle ekstrakcje zrobil i ten no...
  • 2883 / 303 / 0
Belego nie przebiję, ten założył przy 325 stronie :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Po co ta tradycja z zakładaniem knajpy przy 200 stronie jakby nie mogło ich być tysiąc dwieście?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
powiedz mi jak smakuje ten syrop?
  • 0 / / 0
Co za różnica jak smakuje, nawet jeśli chujowo to i tak spróbujesz :D
  • 138 / 1 / 0
Jest to gęsta malinowo-słodko-chemiczna przyjemność
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Za słodki, mieszać z wódką albo wcale nie pić.
The child is grown
The dream is gone
  • 1825 / 106 / 20
Nie no na raz to można wypić na luzie, lepiej nie mieszać moim zdaniem bo wtedy jest więcej do wypicia, a z wódą to już w ogóle(słodka wódka malinowa!?) W sumie 2 można na spokojnie sparzyć, nie jest to trudniejsze od wypicia dwusetki wódki na raz bez przepoji.
Zdarzało mi się w terenie przyczaić i za jakimś winklem wypić syropek jak żul wódzitsu.
Nie jest nawet taki zły, ale przy 3 już się robi za słodko i zbiera na bełty z kuszy. Zresztą odkąd są paczki 20 tabsów thico, syropów się nie opłaca kupować, a kiedyś w niektórych aptach były nawet tańsze od tabletek
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2883 / 303 / 0
Już to pisałem, ale ja ekstraktem z antka mógłbym popijać wódkę %-D słodka gorycz, chociaż nie próbowałem

że wy na prawdę ćpuny zwracacie uwagę na smak :scared:
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.