Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ja raziłbym na początek 150 mg, mi wystarczyło do pozytywnej fazki.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dodam,że już dawno nadeszła pora na clo i trampka- już czuję mocne ciśnienie na te dwa specyfiki. Właśnie zażyłem dwie kapsułki po 150mg jak radziliście. Zdam relację. Specjalnie czekałem na "głód" żeby ocenić pregabę.
25.05.2019 scalono - 04pain
Przebywam w domu wśród rodziny. Na pewno ma to znaczenie. Nie ma lęków, bardziej chłodna kalkulacja. Gdyby nie trzy pisma, które są następstwem jazdy pod wpływem alkoholu 0,15(wykroczenie), to byłoby na prawdę dobrze. Grzywna-1000zł, zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych na 10miesięcy i teraz... to chcą mnie dobić.
Kolejny kurs reedukacyjny w stylu aa, kurs psychologiczny, czy aby nadaję się na kierowcę, oraz badania lekarskie "w celu stwierdzenia istnienia lub braku przeciwwskazań zdrowotnych do kierowania pojazdami kat. B, A"
Po przyjeździe do domu i otwarciu listu takich rewelacji się nie spodziewałem. Mam pracę i co teraz? Może czas na zastanowienie się nad dalszym zażywaniem clo i tramu. Mnóstwo pytań, co dalej. Post pod postem,ale skoro nikt nic nie pisze.
Ciężko jest mi w to uwierzyć, że można zasnąć bez zażycia tramu, nie przebudzając się nawet przy tym. Przed chwilą poszło 150mg Pregaby i czuję się inaczej. Nie myśle specjalnie o clo lub tramie,ale jednak. Pojawiają się myśli typu masz nieograniczony dostęp do obu. Co z zapasami itd. - ćpuńska natura.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.