Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 95 / / 0
Chłopaki ostatnio wciągali nosem rolexy i mogę śmiało potwierdzić, że są na jakimś psychodeliku. Strasznie podkręcone kolory. Warstwa mentalna bez zmian.
  • 64 / 1 / 0
Tak samo rolls royce czerwone po pol ludzie maja banie zycia i tez widac rozne rzeczy chlop zjadl 3 i nie wiedzial gdzie jest i co jest real a co nie ale nie zabilo go ale mowil sam ze przesadzil max...
  • 11 / / 0
Stolica Kaszub , dropsy z wytloczona gwiazda piecioramienna spoko , malutke i dość słabe ale 2-3 zalatwia sprawe.
  • 17 / / 0
No więc tak- testowane fioletowe rolexy w sobote. Fajne towarzystwo, las, dobry humor. Przed nimi kieliszek wina, po polknieciu kolejny kieliszek. Czekalem cierpliwie i... NIC :#: Kiedy minelo juz 1,5 godziny i nadal nic sie nie dzialo, to po prostu wypilem wiecej i zajalem sie mj. Jestem bardzo zawiedzony :-/
  • 466 / 10 / 0
insectica pisze:
No więc tak- testowane fioletowe rolexy w sobote. Fajne towarzystwo, las, dobry humor. Przed nimi kieliszek wina, po polknieciu kolejny kieliszek. Czekalem cierpliwie i... NIC :#: Kiedy minelo juz 1,5 godziny i nadal nic sie nie dzialo, to po prostu wypilem wiecej i zajalem sie mj. Jestem bardzo zawiedzony :-/
które te testowales?? http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016040 ... 915bef.jpg ?? Ile pill wazy na wadze 0,5g? ja mialem te co 0,5g ważą kosiory jakich mało japierdole... Myszki miki zolte sie chowaja. Ale rolexy tez drozsze
  • 11 / / 0
wladziuwladziu pisze:
Dodatkowe komentarze: dodam zdjecie jak sprawdzę fioletowe dynie halloween.
czekam z niecierpliwością na opinie o dyniach bo już jakiś czas u mnie leżą i czekają na konsumpcję. Zwróć uwagę jak długo wchodzą i jak dasz radę:) to ile działają. Pozdro
  • 149 / 1 / 0
Nie wytrzymalem i wrzucilem na ruszt jednego fioletowego rolexa. Kwasne cukierki. Serotonina blisko zero,motywacja,chec do dzialania minus jeden. Jak schodzi glowna faza czyli lekkie wizuale (1pill) troche energii sie pojawia. Tzn dlugo spacer z 20km sobie urzadzilismy. Potem odczuwa sie znaczne zmeczenie. Nie ma problemu ze snem.
Ogolnie nie polecam ale w week bede testowal wieksza ilosc to jeszcze cos skrobne
Potwierdzam ze waza ok 0,5 g
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Dziwne efekty jak na te rolexy. U mnie działały jak mma a potem od wchodziło 2cb i silny wizual, po pół już było nieżle a po jednym ludzie mieli mocne majaki. Możliwe że inny sort.
  • 24 / / 0
Fioletowe dynie nie polecam. W Wielkopolsce od jakiś dwóch miesięcy idzie je dostać, można zarzucać, ale minimum 2 na start jeśli chcę się poczuć docelowy efekt, aczkolwiek nawet czas trwania jest bardzo krótki. Wiecie może cos o niebieskich lambo również w Wielkopolsce?
  • 466 / 10 / 0
lojbol1 pisze:
Dziwne efekty jak na te rolexy. U mnie działały jak mma a potem od wchodziło 2cb i silny wizual, po pół już było nieżle a po jednym ludzie mieli mocne majaki. Możliwe że inny sort.
no mnie tez jedna tak rozjebala ze japierdole (dwoch nawet sobie nie wyobrazam)... Dlatego jak ktos czyta opinie wczesniejszych i tam pisza ze nie dziala. UWazajcie bo sa mega mocne i latwo mozna sobie krzywde zrobic. Pozdro
Zablokowany
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.