Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 138 / 1 / 0
Wiemy, tak szczerze to mi to obojętne ważne, że tak robię i brzusio nie boli :3
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
wole thiocodin, nie pierdole sie w zadne ekstrakty
  • 2881 / 303 / 0
wypierdalać spać dzieciaczki
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Bo co? XD
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
troche szacunku do ojca
  • 2881 / 303 / 0
bo wam wbiję pompkę z hcv w udo
  • 138 / 1 / 0
Po ile Ci sprzedają ćwiare hcv? ^^
  • 2881 / 303 / 0
po 5.60. Tyle ile thiocodin u mnie :)
  • 138 / 1 / 0
Nieźle nie spotkałem się nigdy z ceną mniejszą niż szósteczka, jak idę po kode to biorę 2 dychy zawsze czasem starcza na dexa capsy albo browarka i jest cacy ^^
By the way, fajne uzębienie
  • 1683 / 126 / 0
Polozylem sie bo stwierdzilem ze pora spac lecz cos nie dalo mi zasnac, moj mozg zwariowal mialem pelno dziwnych wizji przy zamknietych oczach oraz mysli
Myslalem ze to przez kodeine braną na noc ale przeciez tyle razy to robilem i nigdy wczesniej nic podobnego mnie nie spotkalo
Nie zasne dzis chyba
Zablokowany
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.