Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 85 / 4 / 0
Witajcie. Ile dni trzeba odczekac przechodzac z olanzapiny na kwete ? (Olanzapine bralem okolo tygodnia)
  • 5883 / 1216 / 43
Myślę, że.nie ma żadnych przeciwskazań.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 24 / 2 / 0
Brałem kwete w dawkach od 100mg do 300mg, ogólnie psychiatra powiedziała mi, że powyżej 100mg ketrel słabiej już działa wraz z zwiększaniem dawki. Ketrel u mnie jedynie na spanie, w ciągu dnia nie ma jakiś mocniejszych efektów.
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 5883 / 1216 / 43
Ja też przyjmuje to na spanie. Zaczynałem od 50mg a teraz 100 - 300.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 678 / 131 / 0
też biorę na spanie już z dwa lata, 100mg codziennie przed snem. Większość czasu nasennie działa lepiej niż benzo
:tabletki:
  • 5092 / 908 / 0
Ja również od dłuższego czasu biorę setkę nasennie. Działa dobrze i wydaje się do tego stworzona, rano nie mam zmulki. Jeden z lepszych neuroleptyków a wydaje się stworzona do leczenia bezsenności.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.