Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Jeżeli chodzi o oral to taką dawką startową moim zdaniem jest 250mg.

Poza tym nie da się pominąc kwestii tolerancji przy dawkowaniu. Lepiej wziąć wszystkiego mniej i potem dorzucić niż raz przypierdolić za dużo. Prosta sprawa.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
250 to chyba jednak troche za dużo. Ten sam efekt tzn. peak o tej samej mocy, czy jakość fazy czyli stosunek moc/długość?
  • 1141 / 116 / 0
Kazdy ma własne, swoje ulubione sposoby zażywania danych substancji. Aby dowiedzieć się która jest dla niego odpowiednia wystarczy spróbować kilku i zrobić sobie analizę porównawczą.
To samo dotyczy dawkowania.
Koniec tematu.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Prawda, tylko potem jeszcze chcesz sobie schować troche, tyle aby wystarczyło za kilka lat na tak samo obszerne badanis, chcesz też komuś dać spróbować, odsprzedać | zrobić mu to samo, I wychodzi że musisz kupić po 3g każdej substancji %-D
  • 1141 / 116 / 0
Nie wiem, nie znam się. klefedron u mnie nie leżał dłużej niż tydzień.
  • 1610 / 55 / 0
Kiedy ma się ograniczony budżet zawsze o wiele lepiej wychodzi mniej rozrzutne dysponowanie dawkami. Jedna wrzuta do 500 najlepiej do 250 I starcza na cztery tygodnie prawie takiej samej zabawy, kiedy jeśli to przerobisz w dzień to z 300 stracisz.

Trudnieh to zrobić w okresie szkoły np. Niż w wakacje niestety.
  • 139 / 13 / 0
09 listopada 2017Static pisze:
Kazdy ma własne, swoje ulubione sposoby zażywania danych substancji. Aby dowiedzieć się która jest dla niego odpowiednia wystarczy spróbować kilku i zrobić sobie analizę porównawczą.
To samo dotyczy dawkowania.
Koniec tematu.
Pytanie było o proporcje w dawkowaniu oral vs sniff (nie o samo dawkowanie ani najlepszą drogę podania), a to kwestia biodostępności (nie preferencji). Nieczęsto zdarza się, by biodostępność podlegała istotnym różnicom indywidualnym. Dla większości dobrze znanych substancji można na internecie znaleźć przybliżone zakresy dawkowania dla różnego natężenia efektów i różnych dróg administracji. Np. dla mefedronu wg anglojęzycznych "narkopedii" dawkowanie p.o. jest 2-2,5 raza większe, niż sniffem. Stąd też argumentacja preferencjami nie zamyka tematu.

W przypadku klefedronu informacja o proporcjach jest o tyle cenna, że galopująca tolerancja nie pozwala na częste testy do analizy porównawczej, co z jednej strony może prowadzić do niedoćpania, a z drugiej może skłaniać do ryzykowania większych dawek. Zawsze pozostaje wziąć mniej i poprawić nosem, ale hipotetycznie widzę tu spore pole do niepożądanych pomyłek.

Wybacz, że się czepiam, ale zajrzałem tu po to, by zadać to samo pytanie, a tu dyskusja zamyka się bez odpowiedzi. Na pewno wielu klefedrończyków ma za sobą próby obiema drogami i może podzielić się swoimi doświadczeniami, nie trzeba każdego z osobna skazywać na samodzielne badania.
  • 564 / 52 / 0
Czym sie wspomagać zeby wzmocnić działanie klefa? ta tolerancja mnie dobija.....
Predzej martwy niz slaby
  • 605 / 89 / 0
10 listopada 2017trotyl20 pisze:
Czym sie wspomagać zeby wzmocnić działanie klefa? ta tolerancja mnie dobija.....
Dieta przede wszystkim. Jajka, orzechy, ryby i rośliny strączkowe.
Ja nawet jak waliłam klefa co tydzień przez pół roku, nigdy nie narzekałam, że coś nie działa - chyba, że sam klef był słaby.
Uprawiasz sport?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 564 / 52 / 0
10 listopada 2017klawiatura pisze:
10 listopada 2017trotyl20 pisze:
Dieta przede wszystkim. Jajka, orzechy, ryby i rośliny strączkowe.
Ja nawet jak waliłam klefa co tydzień przez pół roku, nigdy nie narzekałam, że coś nie działa - chyba, że sam klef był słaby.
Uprawiasz sport?
kanapowy styl życia, niedowaga itp
Predzej martwy niz slaby
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.