także na dzień dzisiejszy nie ma problemów, jeśli chodzi o stacjonarne wizyty u lokalnych lekarzy. bibułę uzyskałem bez problemu.
jeśli chodzi o wymóg weryfikacji IKP, to spotkałem się z tym jedynie dwa razy i to tylko przy silnych środkach Rpw. z wykazu. z reguły przechodziło bez przy e-konsultacjach.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
13 listopada 2024drakan9 pisze: @mobius od dawna mają ten podgląd, tylko mało któremu chciało się to sprawdzać, teraz jest większa nagonka medialna to kontrolują
Ale jakoś mnie to wszystko przestaje dziwić, nie zapominajcie kto doszedł do władzy. Piecze pełni akurat ta gorsza strona, która się nie pierdoli w tańcu.
Po 2014 miałem nadzieję że nigdy nie wrócą do władzy, ale cudowna polityka pisowcow doprowadziła że znowu się dorwali władzy. Nigdy tego pisowcom nie wybaczę.
Teraz nawet „legalną marihuanę” zjebali, ale na szczęście otwierają się już fizyczne kliniki nastawione tylko na zysk więc po prostu będzie trzeba tylko wyjść z domu zamiast teleporady. Przynajmniej póki co.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.