Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
dlatego nie używajcie tegoż środka. a jak już w jakiś sposób wejdziecie w jego posiadanie, to dla własnego dobra, przekażcie go znawcom i koneserom :-D :-p
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
mariolllo pisze: trafił mi sie plaster z zelem 75h nazwa FENTANYL THZ czy jakos tak..nie mam go podreka a nie chce mi sie do barku isc..
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Policz sobie, jaką dawkę potrzebujesz (skoro używałeś już durogesic to powinieneś to wiedzieć), jak nie chcesz iv to możesz wziąść pod język chyba (nie wiem, czy żel też, musisz sprawdzić) albo to zwaporyzować. Ja bym raczej uderzał w tą drugą metodę (podejrzewam, że standard - czyli blacha, ale głowy nie daje, bo fenta nie brałem w życiu).
Hurra, diese Welt geht unter
"Fent jez zly odajcie go w rece profesionalistow dla wlaSNEGO DOBRA '
dlatego nie używajcie tegoż środka. a jak już w jakiś sposób wejdziecie w jego posiadanie, to dla własnego dobra, przekażcie go znawcom i koneserom
jak w temacie, :-p
ps: dokładny instruktaż preparowania fnt znajdziesz w tym wątku. obecnie nie ma na rynku plastrów żelowych Durogesic. Janssen-Cilag produkuje obecnie fent. na matrycach tereftalanowych. jak masz żelowy, to prawdopodobnie jest sporo po terminie ważności. ale sie tym nie przejmuj. znawca i koneser mówi, że nie ma przeterminowanych leków :-)
trzeba go po prostu wziąść troche więcej. mam wenę to odpiszę: wyciśnij krople, żelu wielkości dwóch główek od zapałki i zaaplikuj sobie pod język. najpierw napij sie goracej wody, wtedy naczynia się dobrze rozszerzaja, wchłanianie jest dużo lepsze. nie przełykaj sliny. ładuje sie po ok. 5 min. z tych żelowych tą drogą podania nawet wejscie jako tako czuć. z blachy waporyzuje dobrze. bierzesz kawałek alu folii i ogrzewasz od spodu, ale tak byżel się topił i pływał a nie palił. wciągasz po prostu opary znad płynu. proste, ale trzeba wprawy by nie przypalić. po tej drodze podania działa b.szybko, ale też b.krótko. a najlepiej daj se iv. o to jest to. :-D
fent jest zły!!! przekażcie go znawcom, koneserom i profesjonalistom. dla własnego dobra hahahahahahaah
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.