Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ej no ale taki tygodniowy skret to chyba po miesiecznym ciagu?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
paromiesięcznym, ponad pół roku chyba jak nie wiecej. oj fentanyl, fentanyl, baaardzo dobra rzecz. za dobra. trzeba uważać bardzo. jak sie człowiek w to wjebie, to naprawdę ma przesrane.
dlatego nie używajcie tegoż środka. a jak już w jakiś sposób wejdziecie w jego posiadanie, to dla własnego dobra, przekażcie go znawcom i koneserom :-D :-p
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 2 razy.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
Fent jez zly odajcie go w rece profesionalistow dla wlaSNEGO DOBRA :gun:
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Witam ..jem tramal od wielu lat ..ale ostatnio dostały mi sie w rece plastry durogesic ..te ssałem i luz było przednio ale teraz trafił mi sie plaster z zelem 75h nazwa FENTANYL THZ czy jakos tak..nie mam go podreka a nie chce mi sie do barku isc..Wiem ze znasz sie na tym i prosze o pomoc jak moge go zastosowac zeby było dobrze a nie przesadnie ..tramal mi sie konczy no i musze cos z niego wyciagnac zeby spac isc spokojnie..
Uwaga! Użytkownik mariolllo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
czytalem gdzies ze ten zel mozna waporyzowac i wychodzi bardzo wydajnie. niech inni sie wypowiedza..
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Bardzo prosze osoby ktore juz zazywały te plastry z zelem o pomoc jak je zastosowac nie w chodzi w gre iv ogolnie tylko doustnie bo naklejanie to juz w ogole odpada...a na temat waloryzowania nie wiem nic kompletnie pierwsze słysze jak i pierwszy raz udało mi sie babce taki plaster uzyczyc zawsze majac minute trafiałem na durogesica 50 i było okej no a teraz na wiezchu lezały Fetanyl TTS 75 ..zobaczyłem 75 wiec mowie sobie mocniejsze wiec lepsze ale po otwarciu zaskoczony zostałem widzac tez zel..:(
Uwaga! Użytkownik mariolllo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
mariolllo pisze:
trafił mi sie plaster z zelem 75h nazwa FENTANYL THZ czy jakos tak..nie mam go podreka a nie chce mi sie do barku isc..
A mi się w takim razie nie chce odpisywać, tym bardziej, że takie informacje i tak już są na forum.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariolllo »
witam mam pytanie jak stosowac plaster z zelem nazywa sie fentynol 75 tts bo mam taki i nie wiem jak go zurzyc zebym sie nie przekrecił????prosze o odpowiedz!!z gory dziekuje
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Do kurwy nendzy - Hegemon dobrze ci napisał. Dlaczego komukolwiek miało by się chcieć ci odpisywać, skoro tobie się nie chciało nawet głupiej nazwy sprawdzić? Nie mówiąc o znaczeniu złowa WAPORYZACJA (nie waloryzacja), lol, paliłeś kiedyś browna? Pewnie nie. W każdym razie - to nie jest ogromny wątek i te kilka pierwszych stron możesz sobie przeczytać. Marnujesz więcej czasu pisząc po sto razy to samo. I okazujesz lekceważenie tym, którzy tworzyli ten wątek. Najpierw zapoznaj się z jego zawartością, potem proś o pojaśnienie, jeśli to jeszcze będzie potrzebne, albo czegoś nie skumasz.

Policz sobie, jaką dawkę potrzebujesz (skoro używałeś już durogesic to powinieneś to wiedzieć), jak nie chcesz iv to możesz wziąść pod język chyba (nie wiem, czy żel też, musisz sprawdzić) albo to zwaporyzować. Ja bym raczej uderzał w tą drugą metodę (podejrzewam, że standard - czyli blacha, ale głowy nie daje, bo fenta nie brałem w życiu).
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2009 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1406 / 142 / 0
RE FNT
Nieprzeczytany post autor: oxan »
@ mariolllo
"Fent jez zly odajcie go w rece profesionalistow dla wlaSNEGO DOBRA '
dlatego nie używajcie tegoż środka. a jak już w jakiś sposób wejdziecie w jego posiadanie, to dla własnego dobra, przekażcie go znawcom i koneserom

jak w temacie, :-p
ps: dokładny instruktaż preparowania fnt znajdziesz w tym wątku. obecnie nie ma na rynku plastrów żelowych Durogesic. Janssen-Cilag produkuje obecnie fent. na matrycach tereftalanowych. jak masz żelowy, to prawdopodobnie jest sporo po terminie ważności. ale sie tym nie przejmuj. znawca i koneser mówi, że nie ma przeterminowanych leków :-)
trzeba go po prostu wziąść troche więcej. mam wenę to odpiszę: wyciśnij krople, żelu wielkości dwóch główek od zapałki i zaaplikuj sobie pod język. najpierw napij sie goracej wody, wtedy naczynia się dobrze rozszerzaja, wchłanianie jest dużo lepsze. nie przełykaj sliny. ładuje sie po ok. 5 min. z tych żelowych tą drogą podania nawet wejscie jako tako czuć. z blachy waporyzuje dobrze. bierzesz kawałek alu folii i ogrzewasz od spodu, ale tak byżel się topił i pływał a nie palił. wciągasz po prostu opary znad płynu. proste, ale trzeba wprawy by nie przypalić. po tej drodze podania działa b.szybko, ale też b.krótko. a najlepiej daj se iv. o to jest to. :-D
fent jest zły!!! przekażcie go znawcom, koneserom i profesjonalistom. dla własnego dobra hahahahahahaah
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.