może zasługuję na złotą łopatę, ale empirycznie sprawdziłem, że o24 działa. Od 3msc kupuje alpre (i że się pochwalę w zajebistej cenie xD)
bez przypału z odbiorem osobistym. Trafiłem na dwóch takich Panów, jeden totalnie nieopłacalny (140 za paczke 0,5...) natomiast drugi to strzał w dziesiątkę. alpra, tram i kurwa nie wybaczę sobie nigdy przegapienia fentanylu u niego :/ Poza 1 spotkaniem kontakt wyłącznie telefon.
PS. myślałem, że kupowania leków bez recepty to 100% legal a tylko sprzedający może beknąć.
Zresztą raz szedłem przez dworzec ubrany jak 100% dzieci chwasty i zagadali do mnie smutni panowie po cywilu. Byłem trochę zesrany więc dałem się przeszukać znaleźli xanax zaciekawili się więc im powiedziałem, że mówiłem przecież, że jestem zestresowanym człowiekiem a to są jedynie leki. I spoko. Swoją drogą to jest chore jak agresywnie i próbując straszyć, chcą mieć na tacy podanie przyznanie się do czegoś.
20 lutego 2023yakubu86 pisze: Nikt nic nie pisze już o oglaszamy24a tam tyle fajnych ogloszeń do zweryfikowania
![]()
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.