Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/watch?v=XjmSQxE38FI
Ja osobiście w nic nie jestem w stanie grać po dysocjantach
zobaczcie jaki dexowy klimat
https://www.youtube.com/watch?v=h8agRYh ... Np9vqARvcA
hf
Zduty pisze:Dajesz radę w quake'u po deksie?! Jakie dawki? Mi wysokie drugie piętro nie pozwala na ogarniecie CS:GO, a co dopiero queake'a.
nie więcej niż 300mg, najlepiej jak trip troszkę popuści, a na szczycie różnie jest
w csgo tez gram, a za jakiś czas ql idzie na platformę steam =]
Na początkach z deksem lubiłam sobie popykać w starsze RPG, albo strzelanki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
obop pisze:Ja w heartstone po 450mg dalem rade... Ale to bylo za nudne, nie ma to jak wypierdolic sie na plecy, zamknąć oczy, słuchawki na uszy i tak potripować :ugeek:
Gra fajna, ale po dexie nie da rady xd
Ogólnie próbowałem pograć w Psychonauts, bo ma klimaty psychodeliczne, ale niestety nie dałem rady xd laptop z 15 cali zamienił sie na 7 i nie ogarniałem co się dzieje xd
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.