Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 562 / 29 / 0
Końcówki misji każdej siostry z The Path przypominają trip na DXM. Od 4.23:
https://www.youtube.com/watch?v=XjmSQxE38FI
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 318 / 48 / 0
Graliście kiedyś w Planescape Torment, nawet nie koniecznie pod wpływem? Klimat tej gry, nawet na trzeźwo, jest niesamowity. A pod deksie to już w ogóle kosmos. :3
  • 316 / / 0
Na pewno nie w gry strategiczne i takie wymagające myślenia, bo do głowy przychodzą różne dziwne rzeczy %-D
Ja osobiście w nic nie jestem w stanie grać po dysocjantach
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
quake live + muza

zobaczcie jaki dexowy klimat

https://www.youtube.com/watch?v=h8agRYh ... Np9vqARvcA

hf
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 246 / 11 / 0
Dajesz radę w quake'u po deksie?! Jakie dawki? Mi wysokie drugie piętro nie pozwala na ogarniecie CS:GO, a co dopiero queake'a.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 3406 / 534 / 0
Zduty pisze:
Dajesz radę w quake'u po deksie?! Jakie dawki? Mi wysokie drugie piętro nie pozwala na ogarniecie CS:GO, a co dopiero queake'a.

nie więcej niż 300mg, najlepiej jak trip troszkę popuści, a na szczycie różnie jest

w csgo tez gram, a za jakiś czas ql idzie na platformę steam =]
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1195 / 223 / 32
daje, ale oglądać filmiki na yt
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 180 / / 0
Ja w heartstone po 450mg dalem rade... Ale to bylo za nudne, nie ma to jak wypierdolic sie na plecy, zamknąć oczy, słuchawki na uszy i tak potripować :ugeek:
  • 1889 / 72 / 3
Ostatnio mocno mi się wkręcają simsy albo jakieś inne przeglądarkowe symulatory.
Na początkach z deksem lubiłam sobie popykać w starsze RPG, albo strzelanki.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 51 / / 0
obop pisze:
Ja w heartstone po 450mg dalem rade... Ale to bylo za nudne, nie ma to jak wypierdolic sie na plecy, zamknąć oczy, słuchawki na uszy i tak potripować :ugeek:
Chyba połączyliśmy kiedyś tripa, bo miałem identycznie :D
Gra fajna, ale po dexie nie da rady xd
Ogólnie próbowałem pograć w Psychonauts, bo ma klimaty psychodeliczne, ale niestety nie dałem rady xd laptop z 15 cali zamienił sie na 7 i nie ogarniałem co się dzieje xd
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.