Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 8 / 0
No cóż...

Pierdolisz dużo o umyśle i jego hokus pokus, to weź ogarnij Umysł umysłów nad umysłami, który wszystkim jest od Początku do Końca.

Insynuuje, że jedynym pismem z jakim miałeś do czynienia był katechizm na RELIGII.

"Na początku było słowo" - doświadczyłeś kiedykolwiek harmonicznych rzeczywistości??

"Jestem alfą i omegą" - wszystko co jest od A do Z (chyba znasz alfabet?), Ty jesteś abecadłem na "D" (D jak...).

Wogle nie wiem czym się tam jarasz, OBE, wschody, zachody?? Jak byś zgłębił, zobaczył byś, że oni wszyscy, zawsze i wszędzie o Tym samym, ale każdy po swojemu. Nawet Ty, gdy pitolisz o Umyśle, nie wiesz, że ja pitoląc o Nim, pitolę o tym samym co Ty.

Wiesz czemu tak się dzieje? Język ludzi służy PODZIAŁOWI. Dzieli wszystko - lepsze/gorsze, czarne/białe, chrześcijańskie/muzłumańskie. Język ludzi nie przybliża/przybliża do prawdy/kłamstwa.

Wiesz po co? Żeby ludzie nie mogli się zorganizować tak jak pare tysięcy lat temu, gdy postwili wieże Babel (czymkolwiek by ona nie była). Zajrzyj do Księgi Rodzaju, dowiesz się jak On pomieszał ludziom języki, dowiesz się po co, czemu miało to służyć.
  • 2651 / 42 / 0
Tak,rozumiem ze niektore rzeczy w biblii mozna rozumiec przez przenosne ich ukryte znaczenie,na rozne sposoby interpretowac,ale "bog" nie pomieszal nam jezykow,to po prostu sily zla ktore chca nas zachowac w przyziemnosci i ktore za wszelka cene nie chca abysmy sie rozwijali i poznali prawde...
  • 0 / / 0
Jak umierasz to wielka babilońska kurwa maca cię po dupie, zmartwychwstajesz, a później płaczesz aż się odwodnisz. Potwierdzone
Uwaga! Użytkownik Suply nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
Heh, Tobie zła, dla mnie...

Pomieszał ludziom wyjścia i wejścia komunikacji, po to, by nie potrafili łączyć się na własną chwałę, po to by szukali porozumienia nie zewnętrznie, ale wewnętrznie, by dzięki wewnętrznym poszukiwaniom Niewyrażalnego umożliwić ludziom "rozwój". Widzisz: siły zła/dobra umożliwiły/nieumożliwiły ludziom ewolucję wnętrz.

Heh, i to jest całkiem zabawne, co dla mnie dobrem, dla Ciebie złem, ale wciąż mowa o tym samym.

Inna mądrość pisma drzemie w orginale hebrajsko/aramejskim: poszukaj se o ukrytych proroctwach Biblii. Chodzi o to że Pismo czytane w orginale np co 1000-literę ujawnia zdania odnoszące się do wydarzeń rozciągniętych w czasie na przestrzeni wieków, takich jak zabójstwo Kennedyego, dojście Hitlera do władzy i wiele wiele innych... Myślę, że dobry program znalazł by tam równierz ciągi zdań odnoszących się do mojego czy Twojego imienia. Co ciekawe ten sam program, którym dokonano odkrycia ukrytych przesłań Biblii nie znalazł podobnych sensownych zbitek co pare set liter w innych długich tekstach, opowiadaniach itd, co przemawia na korzyść nadprzyrodzonego pochodzenia Starego Testamentu.

Biblia jako hologram? ;]
  • 2651 / 42 / 0
Oj,juz bez przesady.Hmm wiec moze biblia ma sluzyc do odczytywania znakow, a nie interpretowania jej? Kto wie ? moze napisali ja Aztekowie? :] No,ale nie o bibli tutaj mowmy,kminic na jej temat mozna w innym temacie ;-)
Ostatnio zmieniony 01 marca 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 915 / 4 / 0
No właśnie. To jakieś lamerskie, wymądrzalskie, niewykształcone bzdury. Gdy będziecie umierali (pije szczególnie do abdula) nie będziecie snuli cienkich teorii, tylko - zapewne, jak to tacy, teoretycy i chaoci - SRALI PO GACIACH ZE STRACHU.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
.
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Ołołooooo, znowu zostajemy ociemnieni, jo Fey!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Możecie myśleć co chcecie ale ja się śmierci nie boję,wręcz przeciwnie!Wyświadczono by mi przysługe zabijając mnie.Ktoś spyta "czemu nie popełnisz samobojstwa cieniasie skoro się nie boisz?" Z prostej przyczyny,zesłano by mnie tu z powrotem i zycie mialoby taki sam obrot a nawet gorszy,ukaranoby mnie za to że nie szanuje swojego ciala po prostu tak je zabijając.Na każdego przyjdzie swój czas ;] Jak narazie gnijemy w klatce zwanej "świat fizyczny". Śmierć to tylko takie przejście w inna egzystencję wiec nie wiem czego tu się bać."Człowiek boi się tylko nieznanego,niczego więcej".
Ostatnio zmieniony 01 marca 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
przeszłość terażniejszość i przyszłość są tak samo rzeczywiste. Ponadto jeżeli po śmierci zachowamy choćby część świadomości to będziemy cierpieć choćby z tęsknoty za blskimi, natomiast jeżeli nic nam z doczesnej auto-świadomości nie zostanie to już na pewno nie będziemy sobą. :nuts:
Uwaga! Użytkownik grubynysa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
To kim, czym? Będziemy? Wszyscy wiecie tyle samo, jak umrzecie, to pogadamy. Będę czekała.

@up, skąd jesteś? :-D
Rzeczywistości Ci się zachciało, jej.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.