Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
maryooosh pisze:Nie wiem jak można się kochać po 3mmc. U mnie on zawsze ledwo widoczny:P
Pewnie korzystając rozsądnie mógłbym korzystać z tego potencjału. Ale życie weryfikowało moje plany już niejednokrotnie. Kończyłem z nosem w worze.
Słyszałem o 6 -APB - czy po tym można liczyć na naprawdę dobrą zabawę? Wiem że trzeba przyjmować to doustnie, a czy można w między czasie doprawiać np. 3mmc? Może macie jakieś sugestie, chodzi o to aby moja partnerka była rozluźniona, żeby smakował jej również sex analny tak jak po mefie...
I dawkaowanie:
Ona - 65 Kg
Ja 100 Kg
Z góry dzięki, pozdrawiam!
Wydaje mi się, że sprawa hydrauliki może być związana z ogólną formą i wydolnością organizmu. Po prostu zdrowszym, trenującym mniej to się odbija na erekcji. No niestety osobom z gorszą wydolnością łatwiej się kurczy. Warto spróbować mniejsze dawki.
Nie każdemu dane w tych eksperymentach mieć towarzystwo, ale fap-sessions to też kupa zabawy :-p
6-APB to ciężko porównywać bo to już nie keton.
Co do fap'a też nie można przesadzić z ilością, bo w pewnym momencie już się skupić nie można
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.