Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Mnie mix GBL (chcąc nie chcąc bom w ciągu %-D ) + 3mmc wystrzela w kosmos.. problem z mechaniką przy sporym dawkowaniu niestety uniemożliwia rozwój spraw. Ale na pomysły człowiek wpada nieziemskie :-D :-D
  • 1854 / 217 / 37
maryooosh pisze:
Nie wiem jak można się kochać po 3mmc. U mnie on zawsze ledwo widoczny:P
Dziwne jak różnie ta sama substancja działa na różnych ludzi. U mnie stoi jak dzida ułańska. Już na samą myśl o tym, że zaraz sobie porucham.
  • 1205 / 10 / 0
U mnie np. ta sytuacja jest do momentu kiedy nie przesadze. Najczęście z powodu zniecierpliwienia zaczynam sniffowanie wcześniej. Niestety mam tendencje do mocnego nadużywania i po powiedzmy pierwszym gramie zaczyna się mocny problem. Później jest już tylko gorzej.

Pewnie korzystając rozsądnie mógłbym korzystać z tego potencjału. Ale życie weryfikowało moje plany już niejednokrotnie. Kończyłem z nosem w worze.
  • 312 / 1 / 0
Ludki, ale od czego mamy oral. Nawet jak przesadzę i mechanika siada, to lodzik i minutka zawszę z pomocą %-D A jaka to przyjemność, ułaaa.
  • 1205 / 10 / 0
Przy żelce to sobie nie poszalajecie za bardzo ;-) Po chwili to się wręcz śmieszne robi %-D
  • 3 / / 0
Jesteśmy nowi na forum i pewnie jak większość nasza pierwsza styczność z tematem to był euforyczny mef. Generalnie od jakiegoś czasu chodzi nam po głowie spotkanie z tego typu opcją, ale z tego co wiem raczej ciężko o podobne doznania. Przestudiowałem forum i rozważam kilka opcji, proszę o pomoc. Generalnie chodzi nam o osiągnięcie stanu jak po mef, dziki sex bez zachamowań, rozluźnienie i euforia.

Słyszałem o 6 -APB - czy po tym można liczyć na naprawdę dobrą zabawę? Wiem że trzeba przyjmować to doustnie, a czy można w między czasie doprawiać np. 3mmc? Może macie jakieś sugestie, chodzi o to aby moja partnerka była rozluźniona, żeby smakował jej również sex analny tak jak po mefie...

I dawkaowanie:
Ona - 65 Kg
Ja 100 Kg

Z góry dzięki, pozdrawiam!
  • 312 / 1 / 0
Nigdy nie ma żelki, w najgorszym wypadku jest nieco gumowy, ale do buźki jak ta lala :-D Sprawdzone info.
  • 1205 / 10 / 0
Po którymś tam gramie nie jest tak wesoło. Sprawdzone info. Także ^_^
  • 54 / 4 / 0
3MMC zapewnia w sumie w miarę zbliżone do mefa doznania. Jest mniej euforycznie, ale daje ten sam skok libido. 6APB dłużej się ładuje, nie dawał aż takiego skoku libdo, ale miał w sobie jakąś magię.
Wydaje mi się, że sprawa hydrauliki może być związana z ogólną formą i wydolnością organizmu. Po prostu zdrowszym, trenującym mniej to się odbija na erekcji. No niestety osobom z gorszą wydolnością łatwiej się kurczy. Warto spróbować mniejsze dawki.
Nie każdemu dane w tych eksperymentach mieć towarzystwo, ale fap-sessions to też kupa zabawy :-p
  • 1205 / 10 / 0
3mmc w moim przypadku bardziej siada na motoryke niżeli meph. Co do reszty ketonów to sie nie wypowiem, bo na szczęście nie chce testować.
6-APB to ciężko porównywać bo to już nie keton.

Co do fap'a też nie można przesadzić z ilością, bo w pewnym momencie już się skupić nie można %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.