Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A wczesniej...? Zaryzykuję stwierdzić iż prawie nie wiedziałam co to jest sex. ;)
02 lutego 2019Fetka28wwa pisze: Sex "po" - dzięki fecie dowiedziałam się że jestem zdemoralizowaną dewiantka ze skłonnościami do samodestrukcji...
A wczesniej...? Zaryzykuję stwierdzić iż prawie nie wiedziałam co to jest sex. ;)
Wcześniej tylko zwykły seksik, grzeczna dziewczynka. Po amfetaminie stałam się chorą dewiantką.
Chyba wszystko już było: ostry seks, waginalny, analny, BDSM, seks z zabawkami dodatkowymi... A najlepsze, że teraz sobie nie wyobrażam takiego seksu grzecznego tylko waginalnego i w ogóle tylko misjonarz xD Musi być ostro, muszę się spocić, musi pusia i tyleczek boleć od ostrosci i pośladki czerwone
Ale juz około 3h po zażyciu ten problem znika i wystarczy jaki kolwiek bodziec czy tez myśl do erekcji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.