Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
lse292 pisze:
Bo chodzi właśnie o to wciąganie nosem, ma to swój klimat. Substancja nie wazna, byle była nosem
kinderćpuństwo na pełnej piździe
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / / 0
Gdybyscie byli tak mocno wkręceni we wszystkiego rodzaju proszki jak ja, wiedzieli byscie o czym mowie
  • 3 / / 0
ciekawy sposob z 4mec (inne substytuty powinny zadzialac podobnie)
250-300 sniff w momencie kiedy fazka zaczyna opadac ( nie jak zejdzie) - 500mg sniff.
po drugiej kreseczce jest naprawde elegancko, baaardzo zblizone do starego nielegalnego odpowiednika. ( no i jesli ktos lubi dluga zabawe z mefkiem, pozniej tasiemki 300+)

lub oral 500mg i w momencie kiedy zaczyna slabnac sniff 250-500 jak kto lubi ( u mnie silna euforia utrzymywala sie 2x-3x dluzej ( szczesliwi czasu nie licza :cheesy:
Zdarzenia opisywane w moich postach nie miały miejsca w rzeczywistości, a wszystko jest efektem mojej bujnej wyobraźni.
  • 591 / 8 / 0
500mg w nosie ledwo się mieści
  • 1179 / 9 / 0
On o tym nie wie, więc wącha takie ilości.
Powinien raczej napisać 250 snort, 250 oral (ze spływu)...
  • 585 / 52 / 0
b0ngl3r pisze:
ciekawy sposob z 4mec (inne substytuty powinny zadzialac podobnie)
250-300 sniff w momencie kiedy fazka zaczyna opadac ( nie jak zejdzie) - 500mg sniff.
po drugiej kreseczce jest naprawde elegancko, baaardzo zblizone do starego nielegalnego odpowiednika. ( no i jesli ktos lubi dluga zabawe z mefkiem, pozniej tasiemki 300+)

lub oral 500mg i w momencie kiedy zaczyna slabnac sniff 250-500 jak kto lubi ( u mnie silna euforia utrzymywala sie 2x-3x dluzej ( szczesliwi czasu nie licza :cheesy:
Idz może wciągnij trochę mózgu gdzieś, bo chyba Ci mocno zaczął schodzić, a zjazd masz tragiczny.
To są dawki od jakich zacząłeś zabawy z 4-mec? Chyba masz albo towar daleki od tego jaki powinien być, ale ja po pierwszym podejściu i sypnięciu pomyłkowo na oko jakiś 300mg, co się potem okazało. Nie dość że mało się nie porzygałem to czułem się jakbym miał zaraz zejść, stan polepszył siępo może 3 godzinach, o żadnej eufori jak mef nie przypominam sobie.
Dodatkowo moja tolerancja na ketony jest raczej wysoka, wtedy była to może 2tyg przerwa po 1,5 letnim ciągu mefa w dzień w dzień. Nie twierdze może to tak działa na niektórych, ale mój organizm zdecydowanie nie trawi tego, nie wspominając już o takich dawkach.
  • 2012 / 83 / 0
Tak Ci ketony pojarały zwoje, ze tera 4-MEC dziala na ciebie tylko obwodowo sasasasasa. Bywa, na mnie tez tak dziala ale metedron jest git ;) zzarlem juz z 8g caly czas w jednym ciagu i jak narazie czuje sie dobrze tylko czasem nie wchodzi tj. powinien tylko grzeje az mi sie mUsk zbomblił %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 591 / 8 / 0
jebać RC, jednak te nowinki ładne tylko z zewnątrz, ale po rozpakowaniu widać jakie wielkie gówno z wisienką na górze dostajemy.
  • 3 / / 0
To są dawki od jakich zacząłeś zabawy z 4-mec?
nie, zacząłem pare miesięcy temu od starej poczciwej mefki. jem średnio raz na tydzień ze znajomym/znajomymi, zaczynamy po 250mg pierwszą paczkę druga i trzecia już na 3 kreski .
z pewnością różnię się od was, bo mi spływy po mefce i podróbkach naprawdę smakują, cóż jestem chyba do tego poczęty..
minusy takich ciągów - zapchany nos pare dni i słabsze odczuwanie smaków jedzenia / picia
Zdarzenia opisywane w moich postach nie miały miejsca w rzeczywistości, a wszystko jest efektem mojej bujnej wyobraźni.
  • 2012 / 83 / 0
Noo napewno odbije sie to na zdrowiu psychomentalnym. Ale dla nauki wszystko sasasasasa w szczegolnosci farmakokinetyce substancji silnie zracych/szkodliwych/toksycznych/chujwieczynieaktywnychradiacyjnie ;) No i oczywiscie dla matki wszechswiata - CHEMII :diabolic:
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.