Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Czy jest możliwa perma tolerka na psychoaktywne efekty pregab? Ostatnimy czasy zauważyłem duuży wzrost tolerancji na pregab tzn. z 300mg do 450, a nawet 525, aby poczuć jakiekolwiek fazujące efekty, a przerwy robię naprawdę długie pomiędzy sesjami tzn. 3-4 tygodnie. Gdy skończą się zasobym także mija sporo czasu zanim zamówie, nie mówiąć już o czasie dostarczenia ( 2 tyg ).
Podejrzewam dwie opcje. Jedna z nich to słaby batch ( moja pregab to generyk - Pregabil 75 ), albo fenibut, którego spożywam sporo, ale z 5 - 7 dniowymi przerwami.
Jestem naprawdę ciekaw co mogłoby to powodować, bo szczerze mówiąć, lubię ten rodzaj highu, a z tak mizernymi efektami szkoda zawracać sobie głowy.
pozdrawiam
04 marca 2017misspill pisze: Ale wenlafaksyna w wielu przypadkach również świetnie spisuje się na zaburzenia lękowe.
@up,chcesz pofazować na pregabalinue? To jest lek. O tolerancji była mowa. Nie zastanawiałem się jeszcze, jak ja odwrócić.
Lsd, morfina czy ketamina to także leki i co z tego??? Powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy lekami produkowanymi przez nielegalne grupy, a tymi tworzonymi przez legalne koncerny??? ( oczywiście pomijając czystość )...ja nie widzę żadnej, a każdy grzeje to co lubi bez względu na zastosowanie medyczne, także proszę cie - nie bądz taki ego.
Poza tym nie pytałem o redukcje tolerki, a przyczyny, które mogłyby mieć wpływ na utratę wrażliwości.
ggyo, dzięki za odpowiedz. Podejrzewałem, że coś musi być na rzeczy odnośnie feni.
Stąd moje pytanie o co może biegać... podejrzewam feni, ze względu na podobne dzialanie na kanały wapniowe, ale z drugiej strony tolerki na feni brak - jak działał, tak działa.
Dlatego właśnie podbiłem do ciebie Fenetylamino z tym pytanie. Wybacz jeśli zawracam ci dupe, ale myślę, że możesz coś wiedzieć w tym temacie.
Ja mam GABA bardzo, ale to bardzo przetyrane. Ale łączyłem pregabę z gieblem, baklofenem, gąbkami i nie zauważyłem wzrostu tolerancji.
Jedyny wzrost tolerancji, jaki zauważyłem, to taki, że pregabalina w dawce 300 mg na początku dosłownie mnie zwalała z nóg do spania, a teraz po prostu bardzo wydłuża sen i ułatwia zasypianie. ;)
Ale...
Ty brałeś fenibut. A fenibut wykazuje powinowactwo do podjednostki α2δ, a co wykazuje powinowactwo do tej samej jednostki? Fenibut. ;)
Odpowiedziałem?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.