Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Czytalem ze wystepuje to jako FB i sol. Rozumiem ze majac to w poztaci jasnobrazowego proszku to jest sol? Moze jeszcze wiecej tego spalic? Wieczorem walne to albo sposobem Anona albo przewietrze lufke powietrzem o temperaturze ze 250'C. Mam nadzieje ze ryja se nie poparze.
Jesli jest tu ktos z poznania kto moze pokazac jak to palic prosze PW.

Scalam. -dsn

Dobra. Przepraszam za moje lamerskie pytania, noob ze mnie i tyle. Po trzykrotnym przeczytaniu tego watku wszystko zrozumialem. Postac mojego 5meo to HCL, wiec kolejne pytanie. Anon wspominal cos o soczku - czy to wogole zadziala? W moim przypadku MAOi odpada a po wciaganiu nosem innych substancji mam raczej przykre doswiadczenia.
  • 1857 / 67 / 80
Chodzi Ci o sok porzeczkowy w roli MAOi? Zadziała ale wydajniej by było jakbyś sobie skołował Moklobemid. I weź pod uwage że MAOi wzmagają niepokój i dają taki mocny/ciężki klimat. Tak mimo że standardowo klimat po 5-MeO do lekkich i przewiewnych nie należy to z MAOi staje sie surowszy i cięższy :*)
A sniffowanie tego akurat materiału nie ma IMO sensu, mieszanie z MAOi też sobie narazie odpuść, najpierw sie naucz palić mordeczko potem będziesz sie mógł wziąć za miksy i podbijania działania. Krok po kroku.

Chyba że nie masz wzdrygnięć przed iv wtedy podobno wystarczą 3miligramy %-D Ja sie nigdy nie odważyłem, mózg mi sie topi na samą myśl o tym co by było jakbym nacisnął tłoczek.
  • 18 / / 0
MAOi nie moge:

"Hallucinogens and venlafaxine can be relatively safely combined, without any significant impact on the effects of the hallucinogen being used.
Do NOT take venlafaxine with a MAOI of any sort! This is a VERY DANGEROUS combination that can lead to serotonin syndrome and death!"

Wlasnie poszedl sniff ~36mg. Nie wywalilo mnie moze w kosmos, ale w glab siebie napewno. Zajebiste narzedzie do pracy nad soba :-D
Zadnych mdlosci ani stanow lekowych. Na poczatku niezle gryzie ale pozniej jak reka odjal. Czas trwania 1h+
  • 3898 / 238 / 13
Przekształć sobie do freebase'u. Rozpuść gram w minimalnej ilości wody z rozpuszczonym około 150mg kreta (dziwne to zdanie wyszło :O ).

Następnie dolej z 20ml benzyny ekstrakcyjnej, przelej tę benzynę do kielona i wstaw do zamrażalnika - do rana urosną kryształy na ściankach i będą loty ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 13 / 0
zaraz bo się zagubiłem , forma HCL nie nadaje się do palenia/waploryzowania ? jeśli chcę to palić to muszę przekształcić do freebase ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1857 / 67 / 80
Można palić i HCla ale freebase będzie efektywniejszy.
  • 451 / 13 / 0
@anon , jak myślisz o ile efektywniejsza ? 20-30% ? czy znacznie więcej ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1443 / 75 / 0
@anon
Różnica wynika z tego, że sól ma mniejszą rozbieżność między temp. parowania i spalania? Bo zakładając, że udałoby się zwaporyzować chlorowodorek bez strat, czemu miałby działać słabiej? Na pewno HCL byłby bardziej szkodliwy dla płuc, ale nie widzę powodu, żeby różniły się mocą i chyba dla dobra nauki jutro przeprowadzę eksperyment :D.
Może alternatywą będzie inhalowanie soli rozpuszczonej w płynie? Tak jak to zrobił gościu tutaj: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=37491. Tylko wydaje mi się, że gdyby podgrzać na przykład wodę do parowania, to po prostu na dnie zostałaby sól.
Jesteście superpewni, że 5-meo nie robi tolerki pod "standardowe" fenki i trypcie?
LSD - Piękna i Bestia
  • 1857 / 67 / 80
Tolerke wybija na krótki czas powiedzmy 2h, potem ona sie praktycznie zeruje. Co do tego o ile mocniej działało to szczerze powiedziawszy nie pamiętam, paliłem to bardzo dawno temu i sporo rzeczy mi umknęło. Oczywiście pamiętam te najmniej ważne szczegółowo. Co do tej waporyzacji soli w płynie to nie jestem pewien czy to będzie efektywne, próbowałem tak kiedyś fentanyl waporyzować i były straszne kłopoty z tym. Wyszło na to że część mi uciekała z parą wodną na bieżąco podczas podgrzewania, części nie złapałem w rurke którą wdychałem, część wogóle zaczęła sie wytrącać po bokach wody no generalnie nie polecam.
  • 3898 / 238 / 13
Z wodą to nie ma szans bo temp. wrzenia wody to 100*, a nbomów w formie soli pewnie z 200-400;

Waporyzowanie chlorowodorku - obawiam się, że zanim zawrze może zdekomponować na szereg innych organików, ale to też nie jest pewne, a najprawdopodobniej część zdekomponuje, a część jednak odparuje "cało i zdrowo"; nikt nie oszacuje procentowo raczej różnicy w waporyzacji obu tych form...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.