Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Mój błąd :D
Torebkę przyprawy sprzedawaną w sklepie. Chyba, że chcesz kupować całe i je mielić, to inna kwestia.
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Jak Ty uważasz?
Mogłabym i zmieloną kupić - 30g za pln2,45.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Osobiście miałam pięć doświadczeń z gałką. W każdym przypadku była to gałka mielona, chyba tylko tej z Prymatu używałam. Pierwsze doświadczenie było nieudane - podejrzewam, że 1/3 opakowania spożyta wtedy to było za mało by poczuć moc mirystycyny. Kolejne cztery przygody uważam za udane. W jednym przypadku spożyłam około 6 gramów (torebka ma 10 g) i dało mi to subtelną (jeśli w ogóle można tak to ująć w przypadku gałki
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
zapytałabym czy warto ale skoro za mniej niz paczka ruskich fajek moge miec 3 fazy to nie bede sie wyglupiac.
ale mimo wszystko koleżanko poooowiedz coś więcej..
Koleżanko, co mam jeszcze Ci mówić? Podjąć za Ciebie decyzje? Poczytaj opinie innych, nie tylko moją.
rozowykruk pisze: Dwa dni wyjęte z życia. (..) Pierwsze wrażenie bywa mylne?
@GIA - lepiej weź mniej niż więcej, te 6g na początek powinno być właściwe - unikniesz sytuacji jak rozowykrup: 2 dni wyjete, i negatywnie nastawienie do tak pozytywnej przyprawy ;)
Dam znać jak to było ze mną ;-)
Zamówiłaś? :o
PS. Naprawdę, weź na pierwszy raz maksymalnie te 10-12 gramów, nie ma co przesadzać.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.