Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
To teraz moje doświadczenie. Jedni mówią tak, drudzy inaczej - tak więc musiałem to poznać empirycznie. Rano biorę 3mg Xanaxu, 20mg relanium i 2mg clona żeby funkcjonować. Jestem w to wjebany grubo i sądziłem, że już nic na mnie nie zadziała rekreacyjnie, a szkoda mi walić po 10mg Xanaxu dziennie. Po Waszym zbędnym pierdoleniu, uznałem że rozkrusze 1mg Xanaxu. Wyszła z tego sporą krecha. Klepie. Czuję się jakbym wjebal gruba śćieche fety albo mefy. To co zostało w nosie wciągnąłem jeszcze wodą żeby spłynęło ładnie po gardle. Pije 3 piwo i jestem nieźle porobiony. Trochę mnie to martwi, bo teraz pewnie będę walił Xanax w nos. Na mnie działa i nie jest to placebo. Tylko dziwne, że mnie to pobudziło mocno. Zaraz leki na spanie (cała armia) i kimono. Pozdro dla ćpunów!
  • 509 / 15 / 0
XD
alprazolam-> czuje sie jakbym wjebal gruba kreske mefy lub fety
grubo, dobry towar musi byc xD
  • 2 / / 0
Kwasiarz - też mnie to zdziwiło i to bardzo. Powinienem być bardziej zamulony, a to mnie pobudziło. Dzisiaj spróbuję z 0,5 alpry.

scalono - nv13

Wciągnąłem 0,5 alpry, ale było mi mało, tak więc dojebałem kolejne 0,5 i czuję się jak wczoraj. Pije drugie piwo i czuję, że benzo znowu na mnie działa rekreacyjnie. Obawiam się, że teraz będę codziennie walił po nosie z 1mg. Podsumowując - na mnie działa donosowo 😉
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.