Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
To teraz moje doświadczenie. Jedni mówią tak, drudzy inaczej - tak więc musiałem to poznać empirycznie. Rano biorę 3mg Xanaxu, 20mg relanium i 2mg clona żeby funkcjonować. Jestem w to wjebany grubo i sądziłem, że już nic na mnie nie zadziała rekreacyjnie, a szkoda mi walić po 10mg Xanaxu dziennie. Po Waszym zbędnym pierdoleniu, uznałem że rozkrusze 1mg Xanaxu. Wyszła z tego sporą krecha. Klepie. Czuję się jakbym wjebal gruba śćieche fety albo mefy. To co zostało w nosie wciągnąłem jeszcze wodą żeby spłynęło ładnie po gardle. Pije 3 piwo i jestem nieźle porobiony. Trochę mnie to martwi, bo teraz pewnie będę walił Xanax w nos. Na mnie działa i nie jest to placebo. Tylko dziwne, że mnie to pobudziło mocno. Zaraz leki na spanie (cała armia) i kimono. Pozdro dla ćpunów!
  • 533 / 16 / 0
XD
alprazolam-> czuje sie jakbym wjebal gruba kreske mefy lub fety
grubo, dobry towar musi byc xD
  • 2 / / 0
Kwasiarz - też mnie to zdziwiło i to bardzo. Powinienem być bardziej zamulony, a to mnie pobudziło. Dzisiaj spróbuję z 0,5 alpry.

scalono - nv13

Wciągnąłem 0,5 alpry, ale było mi mało, tak więc dojebałem kolejne 0,5 i czuję się jak wczoraj. Pije drugie piwo i czuję, że benzo znowu na mnie działa rekreacyjnie. Obawiam się, że teraz będę codziennie walił po nosie z 1mg. Podsumowując - na mnie działa donosowo 😉
  • 13 / / 0
Mam znajomego który wali w sumie tylko lory i to donosowo. Nie wiem czy próbował chociaż raz oral ale mówi, że sniff działa. Kiedys dalem mu klona i tez zajebal sniffem. Pisał, że czuje sie jak najebany czyli na moje rozumowanie rozluźniło mu mięśnie nieźle. Nie pytałem które z tych benzo bardziej mu się podobało.
Jeśli o mnie chodzi to jedyne i bardzo słuszne benzo sniffem to midazolam. W niektórych krajach są nawet roztwory do nosa dostępne. Tyle, że taki midas do nosa zamiast usypiać działa na mnie euforyzująco i podkręcająco do dalszego zażywania wszystkiego co się nawinie. Z tego co pamiętam to przy midazolamie efekt pierwszego przejścia przez wątrobe sprawia iż oralnie tylko 1/3 dawki działa. Sniff dlatego ma tutaj przewagę. Nie kojarzę, żebym próbował innych benzodiazepin donosowo.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:
https://www.instagram.com/narkomemiarz/
stworzyłem kiedyś taki profil z memami o wiadomej tematyce.

To moje trzecie konto tutaj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?