Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 142 / 1 / 0
Baclofen to przydatny lek mam jego troche w domu zawsze sie przydaje na wzmocnienie fazki opiatów. A sam.. hm działa być może troche spidująco z tego co pamietam to mialam fajne ciarki po dupie + dwa piwka i jest si.
  • 577 / 12 / 0
Wczoraj sie przecpalem tym ostro... W robocie poszedlem tak nacpany ze huj hheh. Prawie usnalem przy maszynie a na sam koniec nawet kurwa nie wiem co wypisalem na kartce braków takiej itp. Szef mnie zajebie jak to zobaczy hahahah. Przyszedlem do domu w glowie mi sie tak krecilo matka znowu poschizowana... Niepotrzebnie ją stresuje niedlugo jade na oddzial zamkniety bo to juz nie jest smieszne. Jedyny plus to to ze u nowej laski bylo super i nie mialem oporow takich duzych itp. Jednak wrocilem do domu a tu .... Stracilem przytomnosc calkowicie nie pamietam 3h. W bani mi sie krecilo kompletnie mama chciala dzwonic na paly i pogotowie naszczescie nie zadzwonila. Dzis dalej jestem ucpany i dalej to cpam bo ogolnie faza jest fajna pomimo tego ze ledwo przezylem ... W pracy zagadywalem do nowej pracownicy :) Ogolnie dziala lepiej niz benzo tyle ze w glowie sie kreci i chodzi sie tak jak po alku. Niee zanudzam wiecej ogolnie lek fajny lecz najlepiej jak w domu nie ma sie przed kim schizowac i nie idzie sie do roboty itp. Typy w robocie mowily wez ty lepiej urlop na żądanie xD
  • 2 / / 0
cpunex@
mielismy dokladnie to samo w dokladnie ten sam dzien
ja zajebalem 175mg na mase 60kg wiec chyba za duzo.
czemu trafiasz na oddzial zamkniety ?
  • 577 / 12 / 0
Hehe to ładnie. Bo wolał bym już nie ćpać tego syfu i być nie uzależnionym i ćwiczyć se na siłce. Chodzi mi ogólnie o narkotyki a tyle ich już zjadłem rodzai że lepiej wymienić te substancje które nie zażyłem. Czy Baclofen może wywołać takie coś jak dopamine rebound ? Ja nie moge w ogóle zasnąć już spałem niby 2h ale to nie sen i wstałem z dusznością i tak spocony jak bym umierał .... Dodam że jestem po całej nocce w pracy !! W cale spać mi się nie chce :yay:
  • 845 / 12 / 0
Nie wiem jak wy wyhaczacie ten baclofen bez recki, u mnie w aptekach jak tylko padnie sugestia (babcie, dziadki, sztywnienie miesni itp.) zeby wydali lek na recepte bez recepty to koniec gadki. Do kindercpuna mi daleko jak cos. Inna sprawa, ze trafialem na same mlode farmaceutki, pewnie trzesa dupa, zeby nie narobic sobie przypalu/nie dostac opierdolu, ze sprzedaly komus cos bez recepty. Zobacze jeszcze w najblizszym czasie, jak bede wracal z poprawki w garniaku ( - 10 do podejrzenia o "wyludzanie lekow narkotycznych" ) i wtedy moze wreszcze trafie na jakas starsza farmaceutke.
  • 286 / 5 / 0
Też mam problem z tym, jak kupowałem piracetam to tylko u starszych pań-prawdopodobnie właścicielki apteki, do młodych to co najwyżej się usmiecham i już raczej nie próbuje nic wyłudzać, może gdyby taka uwieść %-D
  • 577 / 12 / 0
Tego bez recki sie nie da raczej :/ Musze niedlugo znow skoczyc do lekarza po to tylko tym razem 25 mg bo 10 mg poszly za szybko ...
  • 198 / 6 / 0
moja waga 80-84kg i 1o drażetek[- 100mg/b]więcej żażyłem i kaplica. Trinkowałem póxniej to baclo, ktoś kto tego nie jadł dużo nie skmini,po baclo czuć że jest to lek na stwardnienie itd. 100mg na moj 80 a dalej przesada. I niektórzy młodzi niech skminią żę benzo z tego działu baclofen może zryć. Albo zwichrować psychike
A bacfolenu najadłem się w życiu. number1 baclo
  • 126 / 3 / 0
Ale z tym baklo jest przejebane. Zajebiscie sie rzuca po tym palenie ( mi w odroznieniu od wczesniejszych opinii chce sie zygac jak tylko poczuje szluga, palilem 3 lata a teraz dzieki baklo na przestrzeni kilku dni rzucilem ) - ale ale. Trzeba uwazac, bo zeby osiagnac Siiii efekty trzeba to brac w ciagu - a wiadomo, ze kazdy amator benzo lubi benzo dorzucic, i tak samo mozna poplynac z baklofenem - ja zjadlem ponad 200mg i wyladowalem na oddziale, bo w nocy stracilem oddech, nie bylem w stanie mowic i ogolnie nie ogarnialem. Troche amatorsko, ale mnie odratowali i napierdalam dalej, w mniejszych dawkach. Lek jest siii do terapii jesli ktos ma ochote, bo nie ma sie po nim ochoty na cpanie czegokolwiek. A w polaczeniu z benzo/alko/trampkiem jest bardzo siii wiec domyslam sie, ze i amatorom browna podejdzie :D
  • 641 / 16 / 0
Twierdzisz, że baclofen w połączeniu np. z benzo mógłby działać jak brown?
Nie brałem więc nie wiem, ale to stwierdzenie mnie zaciekawiło, więc może i warto spróbować baclofenu?
Jakoś mnie coś od tego środka do tej pory odstręczało, rozwiń ten wątek, bo wiesz dla mnie benzo = zamuła, senność, euforia spowodowana wyciszeniem stresów i lęków, opiaty = prawdziwa euforia niespowodowana tylko działaniem uspokajającym i rozluźniacym mieśnie, przyjemność, odlot - czyli benzo to przyjemność związana z uspokojeniem a nie euforia w pełnym tego słowa znaczeniu - prawie robi różnice podobno. I teraz tak... czy ten baclofen aż tak bardzo różni się od benzo że porównujesz go do browna, jeśli tak to w czym te różnice się przejawiają?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.