Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
palenie w takim miksie głównie podbija wizuale
u mnie również nieco podręca psychedele
z trawą/hakiem będzie dłużej i bardziej naturalnie
ale jak komu zależy na naturalnej fazie to miast 2cepa grzyby winien spożyć i deksa odpuścić

DXM różnie wpływa na różne osoby, dlatego nie będę do niczego zachęcał, w moim przypadku więcej = lepiej

jak z gieblem na 2cp? próbował kto? ogólnie to działa podobnie do alko, mi nigdy nie udało się przepić psychedelika, zawsze faza z tego ostatniego była mocniejsza, a gdy zdarzyło sie pić przed, wówczas po wgraniu psychedeli przestawałem odczuwać skutki spożycia alkoholu

@Ksy89 psychedeliki bardzo rzadko, więc tolerka praktycznie zerowa
ale jak już to konkretnie - zbyt małe dawki = bad trip
np. ostatnio 15mg i było tak-o
kiedyś po pijaku poszło właśnie jakoś ze 20mg chyba (nie wiem dokładnie) to po zamknięciu oczu widziałem jakąś morfującą kulę złota wysadzaną drogimi kamieniami :D następnie słysząc rozmowę miałem potężne dejavu -wydawało m się, że wiem, co zostanie zaraz powiedziane
zanim się wgrało zgłosiłem pomysł, żeby dorzucić, ale psychozwierz mnie opanował
psychedelikiem się raczej człowiek nie uszkodzi, no chyba, że spożywa często a mało
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 2 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
dr...k pisze:
dla mnie psychedela to stan dalece bardziej naturalny od "normy"
powinieneś pójść do psychiatry koleś, jednak wsadzanie głowy do umywalki wypełnionej wodą i podpiętej do prądu nie obyło się bez negatywnych skutków
dr...k pisze:
jak z gieblem na 2cp?
srak, wszystkie te środki działające aktywizująco na układ gabaergiczny działają tłumiąco na psychodelik, o czym co chwile się pisze
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 803 / 40 / 0
lewą się dzisiaj wstało, co panie silny-normalny?
derb pisze:
powinieneś pójść do psychiatry koleś, jednak wsadzanie głowy do umywalki wypełnionej wodą i podpiętej do prądu nie obyło się bez negatywnych skutków
daj spokój, byłem normalny cały tydzień
dziś mogę założyć swoje czułki i w sukience walić konia oglądając zdjęcia rodzinne
ps. polecam spróbować (obu), celem wyrobienia sobie opinii
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
Psychodela to jest chłopie stan daleko odbiegający od normy i jeśli uważasz, że to dla ciebie bardziej naturalne to chyba potrzebujesz pomocy
BS
  • 803 / 40 / 0
widziałem co potrafi z ludźmi robić
dla mnie psychedela raz / parę miesięcy to stan bardzo pożądany
naturalnie pozwala ogarnąć więcej i lepiej ogarnąć siebie, jeżeli tylko podejdziesz z właściwym nastawieniem
nie ale kolorki, fraktalki, jest zajebiście, jestem zajebisty
lecz jest tak i tak, dzieje się to i to, wnioski z tego takie a takie
na psychedelicznej fazie dużo wydajniej się myśli (procesy myślowe przebiegają szybciej), jeżeli nie skupisz się na stronie wizualnej zjawiska

och derbie jak ja potrzebuję tej pomocy
przyjedziesz na bialym jednorożcu, aby mnie wybawić?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 4 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: odpad »
Przepraszam za szczerość, ale jak czytam te wynurzenia pseudointeligentnycvh gówniarzy (bo oceniam, ze niejaki dr...k jest conajlmniej o 10-15 lat mlodszy ode mnie) to najchętniej zmienił bym temat wątku. Po chwili zastanowienia jednak sadzę, że to byłoby niesprawieliwe dla reszty userów, no bo co jakis pajac co przetanczyl sambe na torcie z fraktali jest winny, ze tuż po zejsciu z wirażu sie najzwyczajniej wypierdolil o wlasne nóżki? Drugą myślą, (tak tak dr..k tuż po pierwszej! ALE ODKRYLEŚ, DRUGA PO PIERWSZEJ! OMMMMMMMMMM) był pomysł oddzielenia tej zatrwazajacej materi gdzies w otchłan chłystków zachłysnietych pojawiającą się mylą w ich głowach, po pustce co goscila tam po wsze czasy. Taka ów Myśl pozwala im wysnuwac jakies wnioski, ze to Owiecenie, że to nie chemia zadziałała a to Oni zadziałali. Przepraszam jeszcze raz, że daję sobię prawo napsiania tego co piszę, ale wylanie kwasy silnie żrącego na ciało ludzkie wiążę się z oparzeniem, a z wywodów tego pana nic lepszego nie wynika.

Pozdrawiam i zachęcam do syskusji, ja niejako radziłbym się zastanowić nad rolą poboczną sybstancji psychoaktywnych w życiu ludzkim, w tym 2cp, ktore mentalnei nei powala. To tylko kwas w waszej ręce.Dr...k lecz się sam - to taka książka dosć ciekawa- polecam ją na jakis mily wieczór. Nie zapominaj, ze nawet medytacja, której rola jest o wiele bardziej wiążąca w życiu ludzkim od jkaiejs tam Fazy, jest czynnoscią, która pozwala na skutek. Skutek w tym przypadku jest długofalowy, a praktyka daje możliwośc na dalszy progres. Dlaczego o tym wspominam? Wydaje mi się, że ty w najlepszym wypadku stoisz w tym samym miejscu i dajesz sie zaslepic mechanizmom samooszukiwania. Skup sie na poczatku na sobie, odnajdz droge, a potem stosuj jakiekolwiek wypowiedzi odnoscie psychodelików. Przykro mi jeszcze raz
Uwaga! Użytkownik odpad jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kju »
dr...k pisze:
[...]nie ale kolorki, fraktalki, jest zajebiście, jestem zajebisty
lecz jest tak i tak, dzieje się to i to, wnioski z tego takie a takie
na psychedelicznej fazie dużo wydajniej się myśli (procesy myślowe przebiegają szybciej), jeżeli nie skupisz się na stronie wizualnej zjawiska[...]
Z większością się zgadzam, ale nie kminie w jaki sposób myślenie "jestem zajebisty" miałoby być na nie. Nie wiem jak wam, ale mi samoakceptacja co tripa z dwacepem skacze w górę, zdaje sobie sprawę, że jestem wart więcej niż zwykle na trzeźwo o sobie myślę (pozytywnie, ale krytycznie) i bardzo to sobie w tej substancji cenię, bo efekty czegoś takiego są półstałe. :rolleyes:
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 803 / 40 / 0
@Kju nie znam Cię, więc nie wiem dlaczego skacze Ci samoakceptacja
może dlatego, że dowiadujesz się więcej i działasz w coraz większej zgodzie ze swym sercem?
wspomniane myślenie jest na nie, bo łatwo w nie wpaść i się zapętlić
poza tym myślenie w kategoriach "ja" implikuje fakt przyjęcia niewielkiej dawki
może być pomocne w sytuacjach kiedy pojawia się taki powolny ogar (np. "ja" zrobiłem ostatnio to i to, "ja" nie chcę być identyfikowany z określeniami wiążącymi się z tego typu zachowaniem, "ja" zmieniam swoje postępowanie - wyglądając niejako w przyszłość dochodzę do wniosku, że nie warto kłaść wartości materialnych ponad przyjaźń) i to jest wykorzystanie terapeutyczne

na dużej dawce dostajesz to w pigule i poszerzonym zakresie, stąd efekt uderzenia radości na peaku (ostatecznie wszystko zostaje wybaczone, co nie zmienia chęci samodoskonalenia)

ludzie którzy potrafią kraść/bić po psychedeliku to dla mnie nieporozumienie -złe wykorzystanie tripa, życia także

SCALONO - 69p

proszę o scalenie z powyższym
dziękuję

1. dziwi mnie dlaczego post nowego konta (który musi przejść moderację, stąd rozumiem nie widać go od razu na forum) pojawia się wstrzelony w środek dyskusji (bez możliwości odniesienia się doń przez pozostałych adwersarzy), miast na końcu (czyli wtedy, kiedy faktycznie stał się widocznym dla użytkowników spoza grupy administrującej danym działem)

2. uwaga! ponizej ból dupy czlowieka, który wierzy jeszcze w ludzi
Spoiler:
odpad
ile masz latek starszaku?
poklikamy na pm?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 3 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • 177 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kju »
@dr...k już tłumaczę. W trakcie tripa "rozpada się" się pewna część mnie, którą wytworzyła się na przestrzeni lat. Ta część towarzysząc mi zawsze wyszeptywała, że jestem gorszy, że muszę przed ludźmi (zazwyczaj dobrymi znajomymi) spełniać pewne standardy, być kimś lepszym niż jestem - miałem swoistą presję, która mnie czasem blokowała. To jak z rysowaniem, kiedy skupiasz się z całych sił na tym, że ma wyjść dobrze, łatwiej popełnić błąd. Kiedy pozwolisz sobie na lekką swobodę, nie przejmujesz się, to ostateczny efekt rysunku jest lepszy.
Mimo, że nie jest to bardzo odczuwalne, potrafiło się nasilić i być dokuczliwe.

W weekend znów zarzucałem. 10 mg to dla mnie i tak dużo, więc tyle poszło (następnego dnia 12 mg, ze względu na tolerkę). Było naprawdę dobrze, ale nie będę się rozpisywał. Parę wniosków: o ile dopalanie mj na peaku, bądź po nim jest efektywne, to palenie jeszcze przed samym wejściem zaowocowało początkowym "ogłupieniem" fazy. Samo zarzucanie dwa dni pod rząd ma swój czar, ale raczej tego nie powtórzę. Czułem się odrealniony, magicznie rozłożony na pierwiastki, miałem masę przemyśleń, ale za to owe przemyślenia nie miały aż tak dużej wartości jak te pierwszego dnia.
PS. Będąc na dwacepie bardzo łatwo mi było "oswoić" uczucie zimna (noc minus pięćset). Uznałem to wtedy za ciekawe, ale niebezpieczne, zbyt ingerujące w naturalne reakcje organizmu. Ot, ciekawostka.

Zapoznałem się z substancją wystarczająco, więc na następny raz planuję 15-20 mg. Po pierwszym razie bym się tyle nie odważył, ale że imbir pozbawił mnie męczącego BL, to teraz pomysł wydaje się całkiem realny.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 31 / / 0
wam też tak mocno podnosi temperaturę po 2C-P ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.