Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 207 / 4 / 0
Po peaku zjadam owoce, ale za żadne skarby nie mogę się przemóc do mięsa (tak wiem są inne potrawy, ale ogólnie nie mam problemem z mięsem). Przed tripem kilka pomarańczy lubię mieć przy sobie. Kolor, zapach, smak, tekstura i podróż od nasiona, przez drzewo, kwiat do owocu, w którym znalazłem..nasiono. Mała przygoda a cieszy. Zimą, gdy tripy w domu, to ananas jest fajnym towarzyszem.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2013 przez platyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 452 / 2 / 0
2C-P jak inne psychodeliki mogą mieć wpływ na problemy gastryczne. Pamiętajmy, że receptory serotoninowe znajdują się nie tylko w mózgu. Poza tym dana substancja działa zazwyczaj na wiele receptorów i może zaburzać funkcjonowanie różnych szlaków przekaźnikowych. Do tego wszystkiego dochodzą kwestię osobnicze.
  • 606 / 8 / 0
TrzymamSzafe pisze:
Też was 'gastro' łapie czasami? Ostatnio przy ładowaniu 12.5mg miałem taki ścisk lekki w żołądku, pomyślałem że może jak coś zjem jak pomoże, zjadłem sobie paczkę chipsów i tak mi się spodobało, że sobie pizze zamówiłem :-D Może to placebo ale z pełnym żołądkiem lepiej mi się tripowało, chociaż ja mam taki organizm że jak jestem głodny to się ogólnie słabo czuję.
Bez jedzenia 2cp jest dla mnie niepełne. Zresztą lubię na tym jeść :-D przytulać kobietki, sluchać muzyczki i sączyć niskoprocentowy alk. Za pierwszym razem miałem delikatne wizuale, euforię, empatię, ale nic na tyle głębokiego żeby porównać do mocnej dawki thx czy ważki, nie mówiąc o lsd. W małej dawce świetnie się bawiłem na imprezie. :D

Niestety te czasy minęły bo teraz mam łatkę ćpuna i wątpię żeby to wróciło
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 803 / 40 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
jedzenie na fazie 2cp jest wyborne
ale nie zaraz po przyjęciu, na bodyloadzie - ja ostatnio o tym zapomniałem i kolację mijałem 2 razy %-D
myślę, że pewien post robi dobrze przed każdym psychedelikiem
co do bodyloadu to będzie sprawaindywidualna np. po 4acodmt również miałem duży (gdy dawka była za mała to wręcz potworny), a słyszałem od znajomej osoby, że "na 4aco nie ma"
myślę że to kwestia nastawienia, postu i warunków otoczenia (na tripa w plenerze lepiej mieć dobrą pogodę)
co do działania - 15mg 2cp psychedela była, choć stosunkowo lekka jak na długość przerwy od psychedelików (ok. rok czasu), inna sprawa że po raz pierwszy w życiu nie podbijałem paleniem
myslę, że dawki na wikipedii podane są po prostu z dużą dozą ostrożności i w dobrych warunkach możnaby ogarnąć 20-25mg
następnym razem będę próbował łączyć z DXM, po którym nie odczuwam bodyloadu
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 2 razy.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 11 / / 0
Fakt, że jedzenie na 2C-P jest świetne. Polecam również oglądać obrazy (zdjęcia na komputerze) najlepiej gwiazd - układają się w różne wzory, coś niesamowitego :)
2C-P, 25C-NBOMe, DXM, meth, DXM,, Codeine, mj.
  • 606 / 8 / 0
dr...k pisze:
następnym razem będę próbował łączyć z dxm
Szkoda tego stanu na taki mózgotrzep jak kaszlak. Ekspertem to ja nie jestem ale porównanie pozytywnej psychodeli i samotniczej dysocjacji mnie jednak odstrasza
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 207 / 4 / 0
2C-P u wielu działa psychicznie lekko, bardziej jako krystaliczny turbo-umysł, wyjątkowo szybkie myślenie acz podszyte groteską i absurdem, bardzo kreatywne i radosne. Być może, przy tak jednostkowo działającym 2C-P można ogarnąć i 20mg...ale po co? Poza tym, chociaż już coraz słabiej tego doświadczam, jednak wpływ na ciało ma i jednak gdzieś tam 20mg, chociaż nawet ogarniając psychicznie niekoniecznie musi być miłe dla ciała. Nieprzyjemne efekty na ciele mogą mieć wpływ na sam przebieg tripa. Więc bym nie podchodził do 20mg świadomie. Z drugiej strony...może sorty słabsze teraz?
  • 4 / / 0
Próbowałem różnych sortów, i poniżej 18mg nie startuje , a prawdziwie psychodelicznie robi sie po dobrym wiaderku na to wszystko ;) Trip jak najbardziej przyjemny.
  • 803 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
Philipos kwestia działania DXM na konkretną osobę
dla mnie najlepszy mix = DXM + psychedelik + palenie (w tej kolejności i dużej ilości)
w efekcie otrzymujemy wzmocnione odczuwanie podłączenia i odłączenia jednocześnie
jesteś wszystkim, wszystko przec Ciebie płynie i w ogóle turbo wizje + jednocześnie potrafisz podejść do tego z pewnym dystansem
dla mnie bomba %-D
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ksy89 »
@dr...k
To powiedz jak i co stosujesz, tzn mówimy tutaj o połączeniu z cepem.
Ile czego aby był total rozkurw?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.