Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5206 / 929 / 0
Po co w ogóle brać SSRI jak chce się cpac? Nigdy tego fenomenu nie rozumiałem.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 778 / 51 / 1
Nie chce ich brać, ale moja psychika sobie zakodowałam, że gdy go nie wezme to wszystko jest nie tak. Humor mam spierdolony, kiedy nie łyknę tej jebanej tabletki. Ale to nie uzależnia, więc to psychiczna nakrętka .
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 5206 / 929 / 0
Bo to sie stopniowo odstawia,poza tym to teoretycznie nie uzależnia a tak na prawde ta tabletka Ci zmienia chemię w mózgu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 48 / 2 / 0
Ja dzisiaj drugi raz spróbowałem tramadol 150 mg (krople) na paroksetynie. Nieprzyjemna faza, lęki, atak paniki, nadpobudliowść. Po 2 godzinach ustąpiło. Chyba tramal nie dla mnie.
  • 5206 / 929 / 0
Bo tramal to też SSRI i wystąpiły takie a nie inne efekty,ciesz się że tylko takie bo mogłes mieć zespół serotoninowy którego konsekwencją mógł by być nawet zgon. Gdybyś wziął wiecej Tramalu to mogło by być nie ciekawie. Nie rób tak wiecej. Na SSRI nie powinno się nic cpac bo wtedy leczenie nie ma sensu. Ale jak już masz cpac to nie ruszaj niczego co ingeruje w jakikolwiek sposób w serotonine.
  • 9 / / 0
@KarmiKlasik
Dla mnie jak na SSRI łapiesz bady to SSRI nie działają dobrze na Ciebie.
Ja wracałem do palenia Zioła bo na ssri nie chciałem pic alko. Miałem straszne kace i stany lekowe na kacu i dlatego rzuciłem alko.
Zacząłem wapować żeby było jak najzdrowiej. Dzięki SSRI nauczyłem się palic. Na drugi dzień po paleniu nie mam nic. Kawa rano i normalnie funkcjonuje.
alko mi brakuje tylko przy wyjściu z kumplami bądź z rodzina. Słabo jest palic przy Starszych, dzieciakach.
alko jednak nie polecam. Mocno psuje dzialanie SSRI.
  • 8103 / 914 / 0
Dla mnie sertralina dawała wystarczający ``haj`` w postaci skutków ubocznych.Pobudzenie, mniej chęci na sen, delikatne wyostrzenie barw.Ale sadze, że spokojnie raz na tydzień można wypić piwko i zajarać blanta.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 446 / 95 / 0
serotoninowy pisze:
Bo tramal to też SSRI
Tak dokładniej to SNRI. :)

Empe1987 pisze:
alko mi brakuje tylko przy wyjściu z kumplami bądź z rodzina.
Naucz się pić piwo bezalkoholowe, jak się postarasz to się przyzwyczaisz. Albo ewentualnie jakiś "radlerek" 2%.
  • 5206 / 929 / 0
Tak wiem. Ale skoro SNRI to także SSRI :)
  • 563 / 55 / 0
To będzie na pewno błąd, ale ssri biorę już 10 miesięcy wysokie dawki, od tygodnia leci wenlafaksyna, dobre ścierwo ma szansę zadziałać poprawnie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.