Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 16 / 9
Czy tolerka na klonazolam potrafi aż tak skoczyć? O 10 przyjebałam 0,25 mg i momentami przysypiałam, rozpierdalałam się na siedzeniach w autobusie i tramwaju jak popiełuszko w bagażniku, generalnie jechałam na wykład poskładana, zasnęłam 5 przystanków przed tym na którym miałam wysiąść, a obudziłam się następne 8 przystanków dalej %-D
teraz, tj jakieś 1,5 godziny temu przyjęłam tę samą dawkę i jest dość lajtowo, wręcz mam lżejszą rękę w robieniu niektórych czynności i to produktywnych czynności, a nie odkurwiania dzikich inb.  
  • 1610 / 55 / 0
Ej ale klonazolam tez ma calkiem konkretny czas dzialania. Chyba z 12 godzin
  • 218 / 14 / 0
@Fastriaxiar 6h później parę godzin afterglow.

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 1610 / 55 / 0
No to I tak lepiej niz eti ktore działa konkretnie przez godzine

6h to masa czasu, starczy na cały dzień
  • 92 / 16 / 9
08 maja 2019Fastriaxiar pisze:
Ej ale klonazolam tez ma calkiem konkretny czas dzialania. Chyba z 12 godzin
no na mnie benzo chyba trochę inaczej działają, np. flunitrazolam bardzo słabo u mnie działał na sennie, za to klonazolam właśnie dosyć mocno
  • 36 / / 0
Czy można połączyć klonazolam 0,25mg z chlorprotiksenem 50mg ?
  • 3964 / 150 / 0
10 maja 2019cromogen pisze:
@Fastriaxiar 6h później parę godzin afterglow.

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
+1, w cugu musiałem co 6h wrzucać.
niedojebanie genetyczne
  • 36 / / 0
0,5mg klanzolamu - jaki to odpowiednik alpry w mg ?
  • 1544 / 198 / 0
zamowiłem ten specyfik w postaci 5 tabsów ( 0,5 mg) jedyne stycznosc z benzo w zyciu to kilka kapsulek tranxene ( klorazepat) ktory defakto dzialal nijak albo wcale i 2 paczki xanaxu 0,5 ale to bylo okolo 3 lata temu takto gaba ruszam non stop alko i niczym innym , ile wrzucic tego na 1 raz ? 1/3 tabsy? 1/2? bo cala to chyba nie wypada :D i oczywiscie zamierzam wypic jakies piwo do tego. Co myslicie
  • 977 / 223 / 0
Jak pierwszy raz to połówkę. Z piwem bardzo ostrożnie, już jedno potrafi mocno sieknąć. Można narobić głupot po miksie z alkoholem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.