Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
jesli wierzysz w cos takiego jak prawdziwa milosc to nawet na to opiaty Ci pomoga jesli to stracisz ... jednak biada temu komu zabraknie na nastepna dzialke ;) ... tej straty juz nie wyrowna zadna najcudniejsza kobieta ... choc chcialbym wierzyc ze sie myle
ooo pisze: jesli wierzysz w cos takiego jak prawdziwa milosc to nawet na to opiaty Ci pomoga jesli to stracisz ...
ja tam najwyzej doczekiwalem do 1 kataru, zupelnie nie pociaga mnie zdychanie na skrecie ;) ale kazdy woli co innego hyhy
p.s. tak wlasnie zwrocilem uwage ze to wszystko pod bupronorphine a kazdy w kilku ostatnich postach pisze o m. off top
a tak na serio, to przy Twojej tolerce, po napierdalaniu 2tyg fenta musiała Ci jeszcze bardziej tolerancja pójść w górę, więc nie dziw się, że 6 czy tam 8mg bupry Cię nie klepie.
masz po prostu rozjebany organizm, ciągniesz do poziomu oxana :D
Masterfilter pisze:wysycilem sie fentem i za wczesnie jebnalem bupre i mnie poskrecalo
skret juz sie skonczyl ale nadal nie czuje bupry
co robic
kode czułem niedawno, niewielką dawkę
słabo, ale czułem
czyli co, zwiększać dawkę?
bo humor mam chujowy
męczę się
katar zjebany, etc
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.