Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 74 / / 0
Zarzucilem 10mg polsen +10 min powtorka i nic. Dorzucac trzeci raz 10mg? Minelo pol h
Barba crescit, caput nescit
  • 574 / 10 / 0
HashChomik pisze:
Zaraz zaraz, CAŁA paka zolpidemu na raz na Ciebie nie działa?!
dziala ale tylko nasennie, zasypiam i koniec, a nawet jak sie nie daje i nie zasypiam to nawet delikatnych halunow nie mam. pierwszy jak wzialem 2 tab zolpi i dorzucalem (kazdy wie ten stan gdzie rana czlowiek sie budzi a tam nie ma calego listka) wtedy byly haluny, pozniej tylko takie delikatne, a teraz juz zupelnie nic na calej paczce zolpi... a odstep od zolpi mialem na kilka miesiecy
  • 1957 / 230 / 0
Doktor Ci pół tabletki, a na mnie cała w ogóle nie zadziałała.

PanMuchomor dla mnie to jest mega chujowe wtedy, mógłbym pomyśleć że to naprawdę sen, i się zabić albo zrobić sobie krzywdę. Muszę zapamiętać żeby nie tykać zolpidemu, zresztą i tak na mnie nie działa. Wolę prawdziwą krainę snów. Polatać sobie po mieście, zobaczyć jakąś fajną dupeczkę i rzucić się na nią. Potem mieć żal do siebie, że zmarnowałem kolejnego LD na coś co mogę robić w realu.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 5 / 0
Najbardziej chujowy z leków.
Poprzestawiał mi cykl snu i gówna, zaostrzył zespół niespokojnych nóg(a może jedynie pogłębił bezsenność).
Odstawienie daje powrót do stanu jako takiego, ale jak tu kurwa odstawić jak spać nie można?
Z resztą co tu odstawiać.. Kilka razy w tygodniu po pół tabletki nasenu/apo zolpinu a i tak sen nijaki, płytki, nieregenerujący.
Tak się to ciągnie za mną już z 2-3 lata.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 1893 / 179 / 0
Bardzo spodobał mi się ten lek. Chcąc położyć się spać zazwyczaj biorę 2 tabletki Nasen, kruszę je i ścieram na proch po czym sniffuję. Zaskakujące przy tej drodze podania jest błyskawiczne działanie - po jakiejś minucie, może dwóch zaczynam już czuć takie lekkie "skołowacenie", dziwnie się chodzi i rusza kończynami. Przypomina to nieco DXM. Za to po czterech wrażenia te intensyfikują się, do tego zaczynam majaczyć, zastanawiać się co miałem zrobić, pojawiają się dziwne skojarzenia, generalnie jakby początki jakiejś fazy :D
Więcej niż czterech na raz nie żarłem ale pewno spróbuję. Kreślę sobie plany ciekawych miksów z ketonami...
Przez ostatnie pół godziny sniffnąłem 3 naseny 10 mg, wypiłem piwo... Jestem dość wyluzowany jednocześnie nieco otępiały. W tygodniu będę badał miks zolpidemu, cipacza i 3-MMC na dniach. Postaram się dobrać prporcje tak aby jakaś zacna faza z tego wyszła, bez nieogaru i przypału. Moźe prócz tego co powyżej jakiegoś czystego stima dorzucę (etylofenidat?) Ciężko mi się pisze, błędy robie i poprawiam.Co myślicie o tym miksie, znacie jeszcze jakieś rekreacyne kombinacje> Pozdro.
  • 138 / 1 / 0
próbował ktos Zolpidemu p.r. ?? czy może zadziałac silniej niż oral albo sniff?
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 2652 / 382 / 0
Podobnie, jak przy oralu. Nie ma tu co kombinować. Różnica nie jest zbyt duża.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 8 / 0
Jak na pierwszy raz z zolpidemem 20 mg to nawet za dużo. Pamiętam. że na początku jedna tabletka nieźle mnie robiła. Nowicjuszom nie potrzeba robić mixów z alkoholem, jak nie ma się wyrobionej tolerancji to sam zolpidem w zupełności wystarcza, a podlewanie go alkoholem zwiększa prawdopodobieństwo dziur w pamięci. Cieszcie się tym pięknym stanem "odrealnienia", bo dosyć szybko mija pozostaje tylko działanie nasenne i przeciwlękowe które też jest ok, ale to nie to co na początku.
  • 1322 / 18 / 0
2 tab zolpice + 2 tab apap noc + melatonina = od 24 do teraz brak snu, ale co ja mialem woo co ja przedoczami miałem ... Ja nie wiedziałem czy śpię czy nie i skąd biorą się tak pojebane wizje w mojej głowie. A Tydzień temu? Dwa tabsy + lufa maczany. Myślałem, że wróciłem z balkonu do wyra i spac. BOOM! Budze się o 5 ile rano i nic nie pamiętam, kompletnie. Lufa i zapalara przepadły ... Kwiaty dwa na parapecie złamane , przywrócone pranie, a reszta jego porozuczana ( co mi musialo odbic %-D) cała noc podobno lazilem gdzieś po domu... Masakra.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 207 / 4 / 0
Grentoo a zolpidem na sen polecasz?
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.