Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 9 / / 0
Antidol ma nowe opakowanie, czy ja jestem nie na czasie? Takie z większym ludzikiem niż do tej pory widziałam. Ładne.
Dwa tygodnie przerwy od wszystkiego i z 600 zeszłam na 200. Chyba nie doceniam mojego organizmu. :D
Uwaga! Użytkownik Skrzydlata nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
Once Time Again

Therapya dexiwem pomogła ^^
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Po tygodniowej przerwie i festiwalowym niebycie wracam do gry, 150mg dla urody :gun: :gun:
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 138 / 1 / 0
Pomogło?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 303 / 0
tur3k pisze:
...
cytuję Ciebie bo Ty chyba masz taką moc by założyć nową knajpę a pora najwyższa

po 20 paru dniach złamałem się i dzisiaj przyjebałem pakę kody. W sumie nie wiem jakim cudem znalazła się ona w mojej kieszeni, ta apteka to do mnie chyba kurwa sama przyszła oO
My tu wszyscy na sportowo - Knajpa kodeinowa v3
tak ma być i chuj!
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
8h od ostatniego 150 dzisiaj a mi dalej ciepło, tak ma być :)
Rano o 15 wstanę taki gładziutki ^^
Też tak macie?
  • 1509 / 223 / 0
Nie.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 46 / 2 / 0
HEXE HEXE HANNAH

Czym lubicie podbijać kodeine? Wyłączając DXM i anty 1 generacji
i ogólnie "leki"
srać mi się chce
  • 1016 / 97 / 0
Jakieś średnie piwo w ilości 1-3 butelki zwykle jest absolutnym klasykiem, chociaż w połączeniu z Thio powoduje nieraz trochę problemów z żołądkiem, z Antkiem się to nie zdarza. O dziwo wódka w ogóle nie pasuje, nie potrafię tego wytłumaczyć. mj + koda to zawsze takie "meh".
Z najdziwniejszych rzeczy jakie się przewinęły to znam gościa który podbijał lekami ziołowymi, jakimiś na uspokojenie xD Nie wiem jaki to miało sens skoro opio same w sobie uspokajają aż za bardzo, ale jak widać kreatywność nie zna granic.
The child is grown
The dream is gone
  • 1683 / 126 / 0
nierozumiem pisze:
8h od ostatniego 150 dzisiaj a mi dalej ciepło, tak ma być :)
Rano o 15 wstanę taki gładziutki ^^
Też tak macie?
Przestan prosze
Zablokowany
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.