25 grudnia 2018rooney pisze: Mam dość gównoleków od konowałów, chyba sobie z neta zamówie tego klona, dobre to na sen jest? W przpadku ciężkiej bezsenności? Jakaś faza po tym jest? Bo widze żę to nawet tanie dosyć. A czytam tera że silnie uzależnia, skoro tak to jakieś dobre rc mniej uzależniające na sen polecacie?? pozdro
mocny pretendent na najgłupszy pomysł tygodnia
czym jest prawdziwa bezsenność i koszmarne uzależnienie fizyczne dowiesz się po czasie od wypróbowania swojego pomysłu.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Tolerancja , 2 miesiące temu jedynie trochę flunitrazolam i wcześniej etizolam .
Ja jakieś pół roku temu próbowałam klonazolamu. Miałam tego jakieś 100mg. Spodobał mi się, nie powiem, nawet poleciałam parę dni w ciągu, do czego żadne inne benzo nie zdołało mnie przekonać... ale nie na tyle, by robienie później przerwy wywołało jakiekolwiek nieprzyjemne objawy. I mimo wszystko wolę klonazepam, w sumie paradoksalnie, bo po klonazolamie jest mocniej i euforyczniej. Może dlatego, że klonazepam to było moje pierwsze benzo; wciąż tęsknię za tym miętowym smakiem rozpływającym się pod językiem...
No w każdym razie konkluzja jest taka, że benzo nie każdego "zjedzą". Kiedyś jak się cieszyłam, że będę mieć za niedługo klonazolam i napisałam o tym w tym temacie, to ktoś mi odpisał, że na pewno się skończy na długim ciągu i przekurewskiej odstawce. "Nie ma mocnego na klonazolam!" Melduję, że jednak jest :P
EDIT: To jest post, do którego się odnoszę:
22 lutego 2018Infamis pisze:Pięknie się to czyta. Tabsy szybko się skoczą i poleci roztworek. Napisz za miesiąc czy Klonazolam Cie pokonał. Ja przegrałem ze skurwysynem, walczyłem, nie poddawałem się... a ja ciągle w tej walce wyglądałem jak Gołota vs Lennox Lewis... ehh...20 lutego 2018badzingla pisze: Na amnezję nie jestem podatna, na odpierdalanie również, no zobaczymy, czy Klonazolam mnie pokona :scared:
https://youtu.be/mGXffv4eXy8
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.