Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1891 / 425 / 4
12 lipca 2023london5 pisze:
Ostatnio poczęstowałem kryształem takiego gościa, co rzadko je piguły, kryształy a więc serotoniny miał w chuj.
Jak to wciągnął, to wjazd miał taki jak by dał po kablach.
Aż gościa przydusiło. I to mała kreseczka była.
wł. ten 'shit' ma potencjał, w przypadku okazjonalnego ćpania... tutaj jest naprawdę Si.
Do ciągów tragedia...
DXM
  • 398 / 28 / 0
Moze ktos mi przyrownać 3-CMC do 4mmc? Nie miałem doczynienia z 3ka. Czy jest bardziej speedujaca? czy jak? czas dzialania chyba podobny?

Sniffem tego nie bede testowal wiec czy pali nosa bardziej mnie raczej nie interesuje, jezeli juz wylacznie podskornie. Sprawdzalem z mefem i dziala super mimo żrących właściwości (rozrobione 500mg w 10ml soli fizjologicznej tylko lekko szczypie po wprowadzaniu w tkanke brzucha przy pempku)
  • 2534 / 595 / 0
Tolerancja.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
Tolerancja tolerancją, ale wpieprzyć w siebie 10g w noc to jest dla mnie kosmos i aż ciężko mi w to uwierzyć, koleś musi być nieźle zabrany, aż to przykre.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 94 / 10 / 0
ktos juz mi mowil ze to tolerancja ale no kurde, nie wiem nie jestem czasami w stanie w to uwierzyc a zaczelo sie jak wszedzie czyli najpierw na weekendzie tylko a potem bum
  • 1532 / 196 / 0
na świeze receptory 1 gram na noc wedłuig mnie spokojnie wystarcza a i na jedną kreske na rano zostanie ..
  • 100 / 8 / 0
Czy to mozliwe ze haszysz i ziolo przebilo mi faze po 3cmc ? Wyjebalem 6 kresek okolo nie duzych nie malych. Troche dopalilem i bad trip. O co chodzi?
  • 2534 / 595 / 0
No zjarales się.Czasem ciężej się zjarac po stymulancie,a czasem wejdzie w synergie i faza w chuj.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 45 / 0
24 lipca 2023no1special pisze:
na świeze receptory 1 gram na noc wedłuig mnie spokojnie wystarcza a i na jedną kreske na rano zostanie ..
Mnie starczało nawet pół grama lub ciut mniej.
25 lipca 2023bbygang13 pisze:
Czy to mozliwe ze haszysz i ziolo przebilo mi faze po 3cmc ? Wyjebalem 6 kresek okolo nie duzych nie malych. Troche dopalilem i bad trip. O co chodzi?
Typowo się zbakałeś czy raczej trawa aktywowała jakieś schizy? Poza tym tak jak kolega wyżej napisał - czasem jest niezła czapa, gdy się zapali po ketonach. Też się ostatnio ujarałem konkretnie po 3-MMC i miałem wrażenie, że mocniej niż gdybym palił na trzeźwo.
  • 7 / 1 / 0
witam czy kapsułki dojelitowea będą okej na bombkę?. normalnie się rozpuści w żołądku?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.